Haber: Tunay Aktaş

Erikçi'nin açıklamasına göre, Zafer Partisi'nin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökhan Parlak oldu. Erikçi, yaptığı açıklamada partinin Türk milliyetçiliği fikrinin savunucusu olduğunu ve hiçbir ideolojiyle ittifak yapmadan kendi değerlerini savunacaklarını vurguladı.

Parlak'ın adaylığı konusunda çalışmaların genel başkanlarıyla görüşerek başladıklarını ifade eden Erikçi, Parlak'ın adaylığına yönelik teklifi kabul ettiğini ve kendisinin de adaylık için uygun görüldüğünü belirtti. Parlak'ın, Manisa için önemli bir hizmet yapmaya hazır olduğunu ve partisinin yanında olacağını ifade ettiğini dile getiren Erikçi, Parlak'ın denizcilik ve yöneticilik alanında tecrübeli bir isim olduğunu vurguladı.

GÖKHAN PARLAK KİMDİR?

Gökhan Parlak, 1 Ocak 1980 tarihinde Manisa'da doğmuş olup, eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Denizcilik sektöründe yöneticilik ve operasyon müdürlüğü yapmış olan Parlak, aynı zamanda denizcilik liselerinde öğrencilere dersler vermiş ve sosyal sorumluluk projelerine katılmıştır. Evli ve bir kız çocuğu babası olan Parlak, İngilizce ve Rusça dillerini bilmektedir.

Zafer Partisi'nin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökhan Parlak, Manisa'nın gelişimi ve refahı için çalışacaklarını belirterek, tüm Manisa'lıların desteklerini beklediklerini ifade etti.