00:27 EKOLOJİ-ÇEVRE

Bingöl'deki depremi değerlendiren Naci Görür, "Deprem küçük ama yeri can sıkıcı. Hem Kuzey Anadolu Fayı'na, hem Doğu Anadolu Fayı'na yakın. Her iki fayda da bu yörede deprem bekliyoruz" dedi.

5 saat önce KÜLTÜR & SANAT

Grammy ödüllü müzik grubu Gipsy Kings, Türkiye turnesi kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verdi.

6 saat önce DÜNYA

ABD Başkanı Joe Biden, Ürdün Kralı 2. Abdullah ile telefon görüşmesinde, Gazze'de ateşkes için devam eden müzakere sürecini ve Filistinlilere yardım konusunu ele aldı.

6 saat önce Genel

Bursa'da polis ekiplerince düzensiz göçmenlere yönelik operasyonda 41 yabancı uyruklu ile 4 şüpheli yakalandı.

7 saat önce DÜNYA

Rusya Savunma Bakanlığı, Karadeniz'de İngiliz askeri uçaklarının sınıra yaklaşması üzerine Su-27 savaş uçağı kaldırdıklarını ve sınır ihlaline izin vermediklerini bildirdi.

7 saat önce DÜNYA

Eski ABD Başkanı Donald Trump, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile yaklaşık 4 yıl aradan sonra ilk kez yaptığı görüşmede Başkan Joe Biden ile Başkan Yardımcısı Kamala Harris'e yüklenirken, "Biden yönetiminin İsrail için hiçbir şey yapmadığını" söyledi.

7 saat önce GÜNDEM

DEM Parti Grup Başkanvekili ve Kars Milletvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, Mersin ve Ağrı'da halay çekerek slogan atan gençlerin gözaltına alınmasına ve gözaltı sırasında 'Ölürüm Türkiyem' şarkısının dinletilmesine "Yaptığınız zulmün artık sonu yok. Ya hangi kitapta var, hangi hukukta var halay çektiği için gözaltına alınmak, işkence edilmek?" sözleriyle tepki gösterdi.

7 saat önce Genel

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde devrilen motosikletteki 2 gençten biri öldü, diğeri yaralandı.

7 saat önce DÜNYA

ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, Florida’da İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile bir araya geldi.

7 saat önce Genel

İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, ülkesinin 10 yıllık aranın ardından Suriye'ye yeniden büyükelçi göndermeyi planladığını söyledi.