00:13 EMEK DÜNYASI

Daussan fabrikasında Çimse-İş Sendikası'ndan istifa ederek Disk Cam Keramik İş sendikasına üye oldukları gerekçesiyle işten çıkarılan işçiler bugün fabrika önünde eylem yaptı.

00:10 MANİSA

Manisa’da 484. Uluslararası Mesir Macun Festivali kapsamında 28 Nisan Pazar günü Sultan Camii minareleri ve kubbelerinden saçılacak olan ve kadınlardan tarafından özenle hazırlanan 7 ton mesir macunun duası yapıldı.

00:04 BALIKESİR

Edremit Demokrasi Platformu, 1 Mayıs kutlamalarına ilişkin açıklama yaptı.

9 saat önce YEREL MEDYA KOORDİNASYONU

"Terör örgütü üyeliği" iddiasıyla yargılanacak olan gazeteci Ahmet Erkan Yiğitsözlü, basın örgütlerine ve sivil toplum kuruluşlarına davayı izlemeleri için çağrıda bulundu.

11 saat önce SPOR

Milli cimnastikçi Adem Asil, İtalya'da düzenlenen Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası'nın halka aletinde bronz madalya elde etti.

11 saat önce Genel

Anadolu Otoyolu'nun Sakarya kesiminde 1 kişinin yaralandığı trafik kazası, Ankara yönünde ulaşımda aksamaya neden oldu.

11 saat önce MANİSA

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Yunusemre Belediyesi’nin borcunu açıkladı. Belediye binası önünde asılan pankartla borçları duyuran Başkan Balaban, “1 milyar 103 milyonluk rakamla Türkiye’deki en borçlu ilçe belediyelerinden biriyiz. Bunu bahane etmeyecek, bu sorunu da kısa sürede çözeceğiz” dedi.

11 saat önce MANİSA

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan Manisa’daki seçimleri hezimetle sonuçlanmasının sorumlusu olarak Bülent Arınç ve oğlu Manisa Milletvekili Mücahit Arınç’ı gösterirken CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’e yönelik sürpriz tebrik ziyareti gerçekleşti.

12 saat önce Genel

Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde tıra çarpan otomobildeki 4 kişi yaralandı.

12 saat önce DÜNYA

Almanya, Berlin’de parlamento binası önünde Gazze için toplanan insanlara polis müdahale etti. Çok sayıda eylemci gözaltına alındı.