ADVERTORIAL

Promosyon Çantaları Kimler Tercih Eder?

Abone Ol

Yaşımız, mesleğimiz ne olursa olsun, hayatımızın her döneminde çanta kullanmaktayız. Son zamanlarda ise promosyon çanta oldukça popüler bir tercih haline gelmiştir. Fiyat olarak diğer çanta türlerine göre oldukça cazip olan bu ürünler, birçok modele sahiptir. Söz konusu bu model çeşitliliği dolayısıyla tercih edilen alanlar da genişlemektedir.

Promosyon çantalar görünüm açısından oldukça sade olsa da son zamanlarda üretilen modellerin şıklıkları da oldukça konuşulmaktadır. Bu nedenle bahsi geçen ürünler, günlük hayatımızda da sıkça karşımıza çıkabilmektedirler. Kullanışlı olmaları nedeni ile evde, işte, okulda ve hatta günlük hayatımızın bazı noktalarında birçok insan tarafından kullanılmaktadır.

Promosyon Çanta Nedir?

Son yıllarda sıkça kullanılan bu promosyon çantalar, aslında çeşitli firmaların ya da organizasyonların, kendi markalarını tanıtmak için başarılı bir stratejidir. Birbirinden farklı modellere, renklere ve baskı tekniklerine sahip olsalar da hepsinin ortak noktası marka içermeleridir. Firmalar, insanların günlük hayatlarında işlerine yarayabileceğini düşündükleri çantaları üretir ve markalarının isimlerini ya da logolarını, üzerine dikkat çekici bir şekilde basarlar. Bu çantalara da “promosyon çanta” denir.

Ekonomik açıdan uygun olan bu ürünler, markaların isimlerini duyurabilmeleri için oldukça faydalı bir yöntemdir. Sıkça kullanılan bu yöntem sadece firmaların yararına değil, kullanıcıların da yararınadır. Çünkü günümüz piyasasına göre fiyatlar oldukça uygundur. Buna ek olarak son çıkan ürünler hem yapı malzemeleri hem de model seçenekleri ile oldukça kalitelidir.

Promosyon Çanta Modelleri

Her geçen gün yaygınlaşan promosyon ürünler, doğal olarak çeşitlilik kazanmıştır. Söz konusu promosyon çanta modelleri birbirinden tarz ve kullanışlı halde karşımıza çıkmaktadır. Böylece hayatımızın hemen her yerinde kullanım alanları bulunmaktadır. İşte en çok tercih edilen promosyon çanta modelleri:

  • Makyaj çantaları
  • Sırt çantası
  • El çantaları
  • Alışveriş çantası
  • Bilgisayar çantası
  • Evrak çantası
  • Bez çantaları

Eskiye oranla günümüzdeki promosyon çanta çeşitleri oldukça kaliteli malzemelerden üretilmektedirler. Yine de bu kalite seviyesi özellikle çantanın ait olduğu firma ve çantayı elde ettiğiniz yere göre değişiklik gösterebilmektedir.

Promosyon çanta modelleri, okulda, işte, evimizde ve alışverişlerde rahat kullanımları ile görülmektedirler. Çünkü bu çantalar kendi içlerinde; yapı malzemesi, boyut, fermuar, göz sayısı gibi birçok özelliğe bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir. Dolayısıyla her ihtiyaca yönelik promosyon çanta üretimi mevcuttur.

Bu ürünlerin kendi içinde ayrılan renkleriyle de yine çeşitlilik söz konusudur. Özellikle okul çantalarının fermuar çeşitliliği, düz ya da desenli olması, öğrencilerin oldukça ilgisini çekmektedir. Böylece bir çantadan alınabilecek maksimum verim, okul çantaları için bile sağlanabilmektedir.

Boyut açısından da çeşitliliğe sahip olan promosyon çantalar, evde takım çantaları, denizde plaj çantası veya iş için ince bez çantalar olarak bütün ihtiyaçları karşılayabilmektedir. Bahsi geçen çeşitlerde kritik nokta, çantaların yapıldığı kumaşlardır. Alınabilecek en ekonomik çanta türü olarak hem firma reklamı hem de tüketici ihtiyacını karşılama konusunda maksimum performansa sahiptirler.

Promosyon Çanta Üretimi

Promosyon çanta üretimi teknik farklılıklar ile değişiklik gösterebilmektedir. Teknolojinin gelişmesi ile bu çantaların üretimi iyice kolaylaşmış ve yaygınlaşmıştır. Örneğin, dijital baskı, folyo baskı ya da serigrafi baskı olarak birçok promosyon çanta modeli hayatımıza girmiştir. Her birinin kendine has özellikleri bulunmaktadır.

Son zamanların en yaygın promosyon çanta modeli olan bez çantaların üretimi için baskı tekniklerinin hepsi başarı göstermektedir. Bunun en büyük sebebi şüphesiz üretim malzemeleri ve baskı araçlarıdır. Üretim malzeme ve baskı araçlarının kalitesi ne kadar iyi durumdaysa, çantadan alacağınız maksimum verim ve ömrü de o kadar çok olacaktır.

Firma reklamının en ekonomik ve kolay bir şekilde yapılmasını sağlayan bu ürünlerin iyi kalitede olması, firmaya olan güveni de destekleyecektir. Aksi takdirde elde dağılan ve kısa ömürlü bir çantayı kullanan tüketiciler, firmaya sıcak gözle bakmayacaklardır. Bu nedenle çantaların üretildiği kaynaktan son derecede emin olunmalı ve süreç hakkında detaylı bilgi edinilmesi oldukça önemlidir. Bu konuda ek bir not olarak toptan promosyon çanta imalatı gerçekleştirilmek istendiğinde ekonomik açıdan da rahat olunacağı söylenebilir.

Promosyon Çanta Fiyatları

Promosyon çanta fiyatları; üretim malzemesine, boyutuna, miktarına, kalitesine, sayısına ve şüphesiz kullanım amaçlarına göre değişiklik gösterebilmektedirler. Toptan promosyon çanta siparişi vermek çok daha uygun bir fiyata denk gelecektir. Çünkü toptan promosyon çanta üretimi de aynı şekilde daha az masraf çıkarmaktadır.

Fiyatları etkileyen unsurlardan olan üretim malzemesi de önemlidir. Örneğin, promosyon bez çanta fiyatları genele göre daha uygun bir fiyata denk gelmektedir. Bu nedenle promosyon çanta firmaları bu alanda daha sık çalışmaktadır. Buna promosyon tele çanta modelleri de örnek verilebilir. Hem çeşitli şık desenleri ile hem de artık poşete ekstra para vermek istemeyen tüketicilerin vazgeçilmezi haline gelmiştir. Buna bağlı olarak olumlu yönde gelişen bu fiyat dalgası sayesinde talep de her geçen gün artmaktadır.

Promosyon çanta modelleri arasında fiyatların sürekli değişmesine rağmen son moda ürünleri, Net Bilişim’de bulabilirsiniz. Çeşitli renk, boyut ve tür seçenekleri ile hayatınıza renk katacak bu ürünlerde, olabilecek en bütçe dostu fiyatlandırma benimsenmiştir. Böylece günümüz çanta fiyatlarının aksine en uygun fiyatlandırmaya sahiptir. Hem kalite hem de fiyat açısından tüketicinin yüzünü güldüren Net Bilişim’deki muhteşem çantaları kaçırmayın!

https://www.netbilisim-tr.com/uretim-bolumu/promosyon-canta/