Evinizin en şık alanları olan salonlar için en önemli mobilyalardan olan salon takımları, hem dekorasyonunuzu yansıtır hem de kaliteli vakit geçirmenizi sağlar. Her tarza, zevke uygun salon takımlarıyla alanınızı şekillendirmenin tam sırası.

Medusa Home salon takımı modelleriyle tarzınızı yansıtırken, muhteşem anıları biriktirdiğiniz bir alan yaratın.

Çeşit Çeşit Salon Takımı Modelleri

Salonlarınızı dekore ederken salonun merkezindeki mobilyalar olan salon takımları atmosferi tamamen değiştirir. O nedenle dilediğiniz dekorasyona göre mobilyaları seçmek gerek. Bu noktada birçok örneği incelemek isteyeceksiniz. Medusa Home'un geniş ürün yelpazesi içinde her zevke ve tarza uygun çeşit çeşit salon takımları modelleri bulunmaktadır. Bunlardan bazısını sıralayacak olursak:

  • Yataklı koltuk takımları
  • Sandıklı koltuk takımları
  • Metal koltuk takımları
  • Gold
  • Açık renk
  • Koyu renk
  • Bohem
  • Avangart
  • Klasik
  • Modern
  • Deri
  • Minimal

gibi birçok tarzda ve seçenekle salon takımlarını tek bir sitede bulacaksınız. Medusa Home kalitesiyle alacağınız salon takımlarının içeriklerinde de sınırlı kalmanıza hiç gerek yok. Çünkü Medusa Home'da takım modüllerini siz belirleyebiliyorsunuz.

Konfor ve Şıklık Bir Arada!

Salonlar evinizdeki en şık alanlardan birisi olabilir. Ancak şıklık ve görüntü kadar önemli olan bir diğer konu da konfor ve rahatlıktır. Uzun saatler misafirlerinizi ağırladığınız salon koltuklarının görünümü kadar rahatlığı da göz önünde bulundurulması gerekir.

Bu nedenle mobilyanın malzemesi, kumaşı, sünger özellikleri vs. için detaylara sahip olmalısınız. Medusa uzun yıllardır sektördeki kalitesini kanıtlamıştır ve tüm mobilyalarında estetik ve konforu bir araya getiren tasarımlar üzerinden ilerlemiştir.

Yurt Dışına Gönderim Sağlıyor

Medusa Home, yurt dışına gönderim sağlayarak dünya genelindeki müşterilerine hizmet veriyor! Sadece Türkiye'de değil, Avrupa ülkelerindeki müşterilerine de titizlikle hizmetine devam ediyor. Güvenilir gönderim süreçleri ve uygun fiyatlarla yurt dışına gönderim sağlayarak süreci yönetmekte. Ürünleriniz evinizin içine kadar teslim edilmekte. Siz de güvenilir şekilde salon takımı satın almak istiyorsanız, hemen siteden kolaylıkla siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Salon Takımı Modüllerine Siz Karar Verin

Bir salon takımını çok beğenmiş olabilirsiniz. Ancak takım içeriğinden dolayı alanınıza uygun olmadığını düşünebilirsiniz. Örneğin küçük bir salona sahipsiniz ve takım içeriğinden bazı mobilyaları fazla bulmuş olabilirsiniz. Ya da tam tersi alanınız büyük olduğu için ekleme yapmak istiyor olabilirsiniz. Medusa Home bu konuda farkını ortaya koyuyor!

Medusa Home'da beğendiğiniz salon takımlarının içeriğini sizler oluşturabiliyorsunuz. Bir takımın içeriğinde genel olarak

  • 1 Adet üçlü koltuk
  • 1 Adet ikili koltuk
  • 1 Adet berjer

bulunur. Bunu siz 2 adet ikili koltuk + 2 berjer şeklinde düzenleyebilirsiniz. Ya da daha farklı şekilde... Birçok kişi takım alışverişi yaptığında içeriği değiştirememekten mustarip. Medusa Home ile bu sınırlamaların ötesine geçeceksiniz. İstediğiniz modülleri istediğiniz şekilde seçebileceksiniz. Böylece salonunuza en uygun şekilde beğendiğiniz mobilyaları yerleştirebileceksiniz.

Uygun Fiyatlı Kaliteli Salon Takımları Medusa Home'da

Siz de uygun fiyatlı ve kaliteli salon takımlarını arıyorsanız hemen Medusa Home'dan siparişinizi verebilirsiniz. Sektörde birçok avantajıyla öne çıkan Medusa Home tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo imkânı sunuyor. Sadece bu da değil, aynı zamanda ücretsiz şekilde müşterilerinin evine kurulum ve montajını gerçekleştiriyor.

Böylelikle hem ek masraflardan kurtuluyor hem de hızlı bir şekilde hayalinizdeki salona kavuşmuş oluyorsunuz. Evinizin en önemli alanlarından biri olan salonunuzu, uygun fiyatlı ve kaliteli salon takımlarıyla Medusa Home ile yenileyin. Üstelik %40 ön ödeme gerçekleştirip, kalanını teslimatta ödebilirsiniz!

Şimdi, evinize şıklık ve konfor katmanın tam zamanı... Medusahome.com.tr sitesine gelin ve hızlı, güvenilir şekilde siparişinizi oluşturun.