ADVERTORIAL

VeriCloud Salesforce İş Birliğiyle En İyi CRM Çözümleri

Abone Ol

VeriCloud, dünyanın en iyi CRM çözümleri üreten markası Salesforce’un Türkiye temsilcisidir. Salesforce altyapısı ve iş birliğiyle hazırlanan müşteri ilişkileri geliştirme çözümlerini, yatırımcılar ve projelerle buluşturan VeriCloud, Salesforce altyapısı üzerinden tüm iş planınızı en efektif şekilde yönetebilmeniz ve yeni müşterilere ulaşabilmeniz adına hizmet sağlıyor.

Son derece geniş bir ekosisteme ev sahipliği yapan VeriCloud, birbiriyle entegre edilebilen uygulama ve yazılımlar ile tamamen işe ve sektöre özel çözümler geliştirebilme imkanı vadediyor. Uygulama geliştirmeden, yeni iş planı oluşturmaya, müşteri destek hizmetleri yönetmekten iş ve satışlar hakkında analizler toplamaya kadar hemen her alanda yazılım desteği sağlayan VeriCloud, Salesforce altyapısıyla size özel çözümler sunuyor.

Dijital Dönüşümlerde Sürdürülebilir Kesin Çözümler

Dijital dönüşümlerde sürdürülebilir kesin çözümler vadeden Salesforce ve VeriCloud iş birliği, sektörde öncü olabilmeniz için ihtiyaç duyduğunuz müşteri ilişkileri desteğini sağlıyor. Tüm iş süreçlerinizi tek bir platform üzerinden kolaylıkla ve konforla yönetebilmenizi sağlayan veri.cloud, ürünlerinizi kullanarak çok daha verimli sonuçlar elde edebilmenizi imkanlı hale getiriyor.

Müşteri destek hizmetleri, B2B ve B2C çözümleri, yeni müşterilere ulaşma, hedef kitleleri genişletme, yeni uygulamalar geliştirme, online topluluk oluşturma, dijital pazarlama ve sosyal medya yönetimi gibi çözümler sunan Salesforce, tüm bu yazılım ve uygulamaları tek bir platform üzerinden yönetebilme ayrıcalığı vadediyor.

Geniş Yelpazeli İşlevsel Ekosistem

Salesforce’un yatırımcılara ve girişimcilere özel devasa ekosistemi birçok hizmet, uygulama ve yazılımı içeriyor. Yeni uygulama gelişimini destekleyen App Cloud, dijital pazarlama ve sosyal medya yönetimi çözümü olan Marketing Cloud, müşteri destek otomasyonu Service Cloud, CRM ve satış gücü otomasyonu Sales Cloud başta olmak üzere Salesforce ayrıcalıklarıyla birçok dijital hizmete erişim sağlayabilirsiniz.

Dünyanın en iyi CRM çözümü üreten markası olan VeriCloud, yeni iş birlikleriyle yeni müşterilere ulaşabilmeniz adına ihtiyaç duyduğunuz tüm yazılım desteğini sağlıyor. Ayrıca satış sonrası destek hizmeti de veren VeriCloud, kurulum sürecini yöneterek ihtiyaçlarınıza en uygun çözümler geliştiriyor. Uzman ve deneyimle ekibiyle tamamen size ve işinize özel çözümler geliştiren VeriCloud iş gelişiminize üst düzey katkı sağlayacaktır.