Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte huzurevi sakinleri bir araya gelerek, kendileri için hazırlanan sinevizyon gösterisini izledi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından işletilen huzurevindeki etkinliğe; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı İmam Aydın’ın yanı sıra Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Deniz Karacan, Kartal Gönüllüleri Platformu Başkanı Nevhiz Küçükkahveci ve platform üyesi kadınlar katıldı.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı İmam Aydın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Cumhuriyet bilhassa kimsesizlerin kimsesidir” sözünü hatırlatarak, “İşte Cumhuriyet, böyle sizler gibi kıymetli ağabeylerimizin, ablalarımızın burada buluşması ve kimseyi yalnız bırakmamaktır. Önümüzde bir süreç var ve umuyoruz ki, Cumhuriyetimizin 100. yılında değerlerimiz ve Cumhuriyetin kazanımları yeniden güncel hale gelecektir” dedi. 

Etkinlikte daha sonra Aydın, huzurevi sakinlerine hediyelerini takdim etti. Kartal Belediyesi görevlileri de önceden beden ölçüleri alınan huzurevi sakinlerine ilçeli kadınlar tarafından Kartal Gönüllüleri'nin iş birliğiyle dikilen yelekleri ve karanfilleri hediye etti.