Fethiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi, 400’üncü aileye ulaştı. 

Belediye’nin ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında yeni doğan bebeklerin ihtiyaçlarının bulunduğu çanta, ailelere teslim edilmeye devam ediyor. Bu çerçevede 400’üncü yeni doğan hediyesi de Meryem bebeğin ailesine, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca tarafından takdim edildi. 

Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ali Rıza Kıroğlu ve ilgili personelin katıldığı ziyarette konuşan Başkan Karaca, şunları söyledi:

“Ailelerimizin mutluluklarına ortak olmaya, onların heyecanını paylaşmaya geldik. ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi sosyal yönden sürdürülebilir ve ailelere katkı sağlayan, geleceğimiz olan çocuklarımız açısından oldukça önemli. Proje ile ailelerimize destek sağlamaya yanlarında olmaya gayret sarf ediyoruz. Yeni doğan tüm bebeklerin ailelerine ulaşarak onlarla iletişim halindeyiz. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze, personelimize gösterdikleri çaba için teşekkür ediyorum. 400’üncü bebek Meryem bebeğimizin de vatanımıza milletimize hayırlı bir evlat olmasını diliyorum.”