İSTANBUL (AA) - Stellantis çatısı altında yer alan, dünya çapında çok markalı bakım ve onarım hizmet ağı Eurorepar Car Service, 2 yıl parça ve işçilik garantisiyle motor yağı ve yağ filtresinden oluşan yağ değişim paketini tüketicilerle buluşturuyor.

Stellantis açıklamasına göre, "araçlarına gözü gibi bakanlar Eurorepar'da kazanırlar" sloganıyla bahar ayı kampanyalarına bir yenisini ekleyen Eurorepar Car Service, 1.199 TL'den başlayan fiyatlarla yağ ve yağ filtresi değişim imkanı sunuyor.

Alanında uzman ekibiyle her markadan ve her yaştan aracın servis ve bakımlarını gerçekleştiren Eurorepar Car Service, hizmet kalitesi, 2 yıl parça ve işçilik garantisiyle motor yağı ve yağ filtresinden oluşan yağ değişim paketini Türkiye çapındaki 150'ye yakın servis ağıyla tüketicilerle buluşturuyor.

Aracın en kritik bileşenlerinden biri olan motor yağı, motorun içindeki hareketli parçalar arasındaki sürtünmeyi azaltıyor. Bunu yaparken yağın motorun içinden atık maddecikleri uzaklaştırıyor ve mekanik parçaların soğumasına yardımcı oluyor. Atık maddeler her ne kadar düzenli olarak yağ filtresi vasıtasıyla ayrıştırılsa da aracın motor yağı kalitesi zamanla düşüyor ve bu nedenle aracın belirli aralıklarla bakıma girmesi gerekiyor. Eurorepar Car Service, yılda en az bir kere veya her 15 bin kilometrede (hangisi önce dolarsa) araçların bakımını yaptırmalarını öneriyor.

Araç üreticisi markaların tavsiyelerine uygun bir şekilde hizmet veren Eurorepar Car Service noktalarından periyodik bakım hizmeti almak isteyenler, haftanın her günü 24 saat online randevu alabiliyor. Her periyodik bakımda motor yağı ve filtrelerin değişmesine dikkat eden Eurorepar Car Service, garantinin bozulmaması için ilgili standartlara uyum göstererek bakım hizmeti sunuyor. Eurorepar hizmet noktalarında genel olarak ise lastik, akü, debriyaj, egzoz, fren işlemleri, klima kontrolleri, gaz dolum/boşaltım ve mekanik onarım gibi birçok hizmet sunuluyor. Marka, sunduğu diyagnostik teşhis ile her marka aracın doğru bakım-onarım hizmeti almasına da katkı sağlıyor.