Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 2024 Yılı Bütçe Görüşmeleri, beklendiği gibi hararetli geçmeye başladı. AKP döneminde Türkiye'nin yüksek teknolojiye ulaştığını ve traktör üretimine başladığını iddia eden AKP Grup Başkanvekişi Leyla Şahin Usta'ya CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, "Gerçekten gayet teknik ve olgun düzlemde görüşmelere devam ediyorduk  AKP Grup Başkanvekili'nin peş peşe traktör metaforuna başlamasına kadar. AKP'den evvel bu memlekette hiçbir şey yapılmadı iddiası, Türkiye Cumhuriyeti'ni son 20 yılı özgülemek boş bir hayalden ibaret. Ve her seferinde kanıtlarını sunuyoruz. Türkiye'de teyyare ve motor A.Ş. 1926'da kuruldu 3 mayıs 1934'te Kayseri uçak fabrikasında yapılan uçağımız Kayseri'den İstanbul'a uçuşunu gerçekleştirdi. İlk traktör 8 Mart 1955 tarihinde üretildi. Türkiye hem uçak sanayinde hem de bunun devamı olan tarım makinleşmesinde hızla ilerleme kaydetti." dedi.

Günaydın'ın yanıtının ardından, AKP'li Usta şunları dile getirdi:

"Nuri Demirağ'ı hepimiz biliriz mekanı cennet olsun. 1946'da açılan o uçak fabrikası soba fabrikasına çevrildi. Millete o sobaların geçişi de izletildi"

Usta'nın yanıtına 'Fesli Kadir' yanıtı veren Günaydın'da şunları ifade etti:
"Tarihi Fesli Kadir'den okuyunca işte böyle oluyor. shakespeare yoktur Şeyh Pir var diyen adamdan okuyunca böyle oluyor. 1950'den beri sizin elinizde inim inim inlediği için fabrikalar kapatıldı. Sizin öncüleriniz olan insanlar tarafından kapatıldı. Tamamın altını çizmek lazım, tarihi Fesli Kadir'den okumayın. Ya bu Lozan'ın yüzüncü yılı ne oldu? Hani maden arama serbest bırakılacaktı? Artık zengin olabilecek miyiz? Hala aynı yalanları söylemeye devam edebiliyor musunuz?"