Antalya Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat’ta meydana gelen depremler sonrasında Antalya’da konaklayacak depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere Cam Piramit'in ardından Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nde bir giysi mağazası daha açıyor. 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem felaketinin ardından tüm imkanlarını seferber eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, afet bölgesindeki arama kurtarma çalışmalarına ve depremzedeler için başlattığı yardım kampanyasına devam ediyor. 

Deprem bölgesinde olduğu kadar Antalya’ya gidecek depremzede yurttaşları da en iyi şekilde misafir etmeye ve ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacaklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bir giysi mağazası daha açacaklarını, “Afet Yardım Merkezimizde toplanan giysi yardımlarımızı da Antalya’ya gelen depremzedelerimizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere kullanıyoruz. Cam Piramit’in ardından Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nde giysilerin ücretsiz alınabileceği bir mağazamıza açacağız” sözleriyle duyurdu.