Ekranların merakla beklenen dizisi izleyicisiyle buluştu! 7 Mart Salı akşamı saat 20.00 itibariyle izleyicisiyle buluşan dizi ses getirmeyi de başardı. Hakan Bonomo’nun senaryosunu kaleme aldığı bu dizi aynı zamanda öyküsünün derinliğiyle de dikkat çekmeyi başaracak gibi! Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği bu dizi aynı zamanda kendine özgü oyuncu kadrosuyla da son zamanlarda adından çokça söz ettirmeyi başarmış olan yapımlar arasında yer alıyor.

Show TV kanalının iddialı yapımı olarak izleyicisiyle buluşan Aile dizisinin gelecekte nasıl bir performans göstereceğiyse merakla bekleniliyor. Dizinin iddialı bir kadroya sahip olması ve öyküsünün de özgün olması başarılı bir yapım olacağına dair görüşlerin de sayısını arttırıyor. Tam da bu noktada Aile dizinin ilk bölümünün ardından gelecek bölümlerde bizi nelerin beklediği de merak ediliyor.

Aile Dizisi Oyuncuları Kimler?

Aile dizisi oyuncu kadrosuyla da dikkat çekici bir özelliğe sahip! Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya gibi ünlülerin sahne olduğu bu dizi aşk ve aile kavramının en tartışmalı yönlerini ele almasıyla ön plana çıkıyor.  Dizide rol alan diğer ünlülerse Nejat İşler, Canan Ergüder işe Ushan Çakır gibi isimlerden oluşuyor. Bir de Umutcan Ütebay ve Yüsra Geyik’in yanı sıra Ecem Simge Yurdatapan ile Levent Ülgen de dizide rol alanlar arasında yer alıyor. Ayrıca Emel Göksu ve Nur Sürer gibi usta oyuncuların da Aile dizisinin kadrosunda yer alıyor.

Aile dizisinde rol alan Nejat İşler 2 yıllık aranın ardından ekranlara dönmüş oluyor. Yetenekli oyuncu aile dizisinde, Cihan Soykan olarak rol alacak. Onun da diziye dahil olmasıyla dizinin tam olarak kendine özgü bambaşka bir atmosfere büründüğü biliniyor. Aile dizisinin hem oyuncu kadrosuna hem de öyküsüne baktığımız zaman izleyicisinin ilgisini çekme kabiliyetine sahip olan bir yapım karşımıza çıkıyor. Peki, Aile dizisinin konusu nasıl? İşte detaylar!

Aile Dizisinin Konusu Nasıl?

Dizide Soykanlar ailesi anlatılıyor. Dizinin genel kurgusu karanlık birtakım işlere karışanlarla aile kavramı üzerinden şekillenen olaylar kurgulanıyor. Hemen her bölümünde farklı olaylarla karşımıza çıkan Aile dizisinin biraz aksiyonel bir dizi olmasının yanı sıra duygusal yanının da bulunduğu biliniyor.

Kaynak; https://www.trdiziizle.co/