Henüz yakın bir zamanda ekranlarda izleyicisinin karşısına çıkan Aile dizisinde yeni gelişmeler yaşanılıyor. Dizinin ilk bölümünün ardından yeni bölümde nelerin yaşanılacağı da önemli bir merak konusu olarak karşımıza çıkıyor. Bununla birlikte dizinin oyuncu kadrosuyla dizinin konusuna dair soruların da yanıtları merak ediliyor. Bu yazımızda Aile dizisindeki son gelişmelere yer vererek; dizinin oyuncu kadrosuna dair de bilgiler verdik! İşte merak edilen ayrıntıların tamamı!

İzleyicilerin heyecanla beklediği "Aile" Show TV ekranlarında izleyicisinin karşısına çıktı. Hikayesi ve oyunculuk performansıyla dikkatleri üzerine çeken bu dizinin ilk bölümünün büyük beğeni topladığını rahatlıkla ifade edebiliriz. Özellikle çekim yerleri merak edilen dizinin tam olarak kendine özgü bir senaryoya sahip olduğu da biliniyor. Bu durumun doğal sonucu olarak Aile dizisinin gelecek vaat eden yapımlar arasında yer aldığını rahatlıkla ifade edebiliriz.

Aile Dizisinin Konusu Nasıl?

Amerika’da 1999 ile 2007 yılları arasında yayınlanan ‘’Teh Sopranos’’ adındaki diziden uyarlanarak ‘’Aile’’ dizisi adını alan bu yapım esasında temelde bir aşk etrafında şekilleniyor. Ancak aşkın yanı sıra aile kavramının da işlendiği dizide hem aşkın hem de aile hayatının tartışmalı yanları ele alınıyor. Dolayısıyla Aile dizisinin ilgi çekici bir yapım olarak karşımıza çıktığını rahatlıkla ifade edebiliyoruz.

Aile dizisinde yer alan Soykanlar adındaki varlıklı aile, farklı olayların merkezinde yer alır. Bu ailenin başına geçen Aslan karakteri kendine özgü bir yaşantısı vardır. Bu arada bir psikolog olarak karşımıza çıkan Devin karakteri de kendine özgü bir karakterdir. Dizide hemen her şey Devin ve Aslan karakterinin birbirleriyle tanışmasıyla başlar. Çünkü bu tanışmayla birlikte Soykanlar ailesinin içindeki dengeler de değişecektir. Böylece dizide bambaşka olaylar yaşanmaya başlayacaktır.

Aile Dizisinin Yapımcısı ve Oyuncu Kadrosu Nasıldır?

Aile dizisi bir Ay Yapım dizisi olarak karşımıza çıkıyor. Dizide Ahmet Katıksızla Cem Toluay, yönetmenlik koltuğunda oturuyor. Senaryoyu Hakan Bonomo kaleme alırken; dizinin başrol oyuncularıysa Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’dan oluşuyor! Dizide ayrıca Nejat İşler gibi usta oyuncular da yer alıyor. Bir de Levent Ülgen, Emel Göksu ile Nur Sürer de Aile dizisinin oyuncu kadrosunda bulunuyorlar.

Kaynak; https://www.ddizi.pro/