Van'ın İpekyolu ilçesindeki bir okulda korku dolu anlar yaşandı. Edinilen bilgiye göre, öğretmen R.A. ile arasında husumet bulunan bir kişi, elinde kesici aletle okula girdi. Şüpheli, R.A.'nın adının yazılı olduğu sınıfa girerek, o sırada sınıfta bulunan Türkçe öğretmeni E.Ş.'yi karnından yaraladı.

Saldırganı durdurmaya çalışan diğer öğretmen R.Y.İ. de bu sırada elinden yaralandı. Yaşanan arbede sırasında diğer öğretmenlerin müdahalesiyle etkisiz hale getirilen şüpheli, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Yaralı iki öğretmen, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın şokuyla endişeli anlar yaşayan öğrenciler ise daha sonra evlerine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.