Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerin vurduğu Adıyaman’da Gölbaşı ilçesi Harmanlı Belde Belediye Başkanı Ahmet Değirmenci, yurttaşlara yardım ederken yaralandı. Değirmenci, yarasına rağmen yurttaş yardım etmeyi sürdürüyor. Değirmenci, ANKA Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Deprem ilk olduğu saatlerde dışarı çıktık. Saat 5’e doğru bir kişiyi kurtardık. Zaten benim ayak da o zaman oldu. Ben sadece baş parmağımın kırıldığını sanıyordum. Yedinci güne kadar sürekli kurtarma çalışmalarında ve diğer çalışmalara başladık. Yedinci gün ilçe başkanımız doktora götürdü ve ayak taraklarım ile kolumun kırık olduğu ortaya çıktı. O süreç içinde çalışmalarımız devam etti. Ayağıma iki sefer alçı bağladılar, su ve kardan dolayı eridi. Şu anda gördüğünüz gibi tahta bağladık ve çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Değirmenci’yi CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de ziyaret etti. Özel ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Adıyaman’da Milletvekillerimiz ve Gölbaşı İlçe Başkanımız Emine Köseler ile depremde yaralanmasına karşın çalışmalarını bırakmayarak sorumluluk sahasındaki sorunların çözümüne katkı sağlayan Harmanlı Belde Belediye Başkanımız Ahmet Değirmenci’ye geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk” dedi.