Salgın Haberleri

salgın haberleri ve güncel salgın gelişmeleri, salgın ile ilgili tüm video, salgın fotoğrafları ve salgın haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


SAĞLIK

Bakan Koca, "18 yaş ve üstü nüfusumuzda en az iki doz aşı olanların oranı yüzde 50’yi geçti. İki doz ve...

İNSAN HAKLARI

Koronavirüs salgını gerekçesiyle geçen nisan ayında bazı illerde tekel bayilerinin kapatılması tartışmasına ilişkin yargıdan ilk karar geldi.

DÜNYA

IFRC, Covid-19 salgınının başından beri iklim değişikliği kaynaklı felaketlerin 139,2 milyon kişiyi etkilediği, 17 bin 242 kişinin ise hayatını kaybetmesine...

GÜNDEM

İstanbul'da toplu ulaşımı kullanan kişi sayısı, 2019 yılının ilk 6 ayında 1 milyar 101 milyon 89 bin 475 iken, bu...

SAĞLIK

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, kentteki salgının seyrine ve aşılanmaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

EKONOMİ

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Aşısız arkadaşımız kalmasın, şehir efsanelerine inanılmasın" dedi.

AFRİKA

Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nin (KDC) kuzeydoğu bölgesinde patlak veren menenjit salgınında hazirandan bu yana 129 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

AFRİKA

Nijerya’da ocak ayından beri 58 bin 698 kişi koleraya yakalandı, bir hafta 63 kişi yaşamını yitirdi.

AFRİKA

Batı Afrika ülkesi Nijerya'da son bir haftada 63 kişi kolera salgınından hayatını kaybetti.

AMERİKA

ABD'nin önde gelen bulaşıcı hastalık uzmanı Dr. Anthony Fauci, ABD'de salgının bitişine ilişkin tarih verdi.

SAĞLIK

Prof. Dr. Azap, "Aşamalı olarak kaldırılması gereken önlemler, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ölçüde kaldırıldı. Bu durum,...

AVRUPA

Ülkede Covid-19 tespit edilen kişi sayısının son 24 saatte 23 bin 973 artışla 6 milyon 557 bin 356'ya yükseldiği açıklandı.