Josep Borrell Haberleri

Josep Borrell haberleri ve güncel Josep Borrell gelişmeleri, Josep Borrell ile ilgili tüm video, Josep Borrell fotoğrafları ve Josep Borrell haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


AVRUPA

Avrupa Birliği (AB), Sırbistan ve Kosova arasında ilişkilerin normalleştirilmesine yönelik Ohri Anlaşması'nın uygulanmasını denetlemek için ortak mekanizma kurulduğunu duyurdu.

Genel
DÜNYA

Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Kovid-19'a yakalandığı için Çin ziyaretini ertelediğini bildirdi.

AVRUPA

Avrupa Birliği (AB), Azerbaycan-Ermenistan sınırındaki çatışmaların ardından iki tarafa çağrı yaparak 1991 Almatı Deklarasyonu uyarınca toprak bütünlüğüne saygı gösterilmesini istedi.

Genel
Genel
DÜNYA
GÜNDEM

Avrupa Birliği, tutuklu bulunan Osman Kavala'nın AİHM kararına rağmen serbest bırakılmamasına yönelik açıklamada yaptı. Açıklamada, "Bu tutum aynı zamanda Türkiye'nin...

DÜNYA

Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Suudi Arabistan ile iş birliği anlaşması imzalandığını duyurdu.

DÜNYA

AB Yüksek Temsilcisi Borrell ile İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan, Viyana görüşmelerinin yeniden başlaması konusunu ele aldı.

DÜNYA

Avrupa Birliği (AB), Irak'ta ekimde yapılacak parlamento seçimleri için gözlem misyonu göndermeye karar verdi.

DÜNYA

Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Taliban'ı tanımayacaklarını ancak belli kriterler dahilinde ilişki kuracaklarını...