Dünya'dan Haberler Haberleri

Dünya'dan Haberler haberleri ve güncel Dünya'dan Haberler gelişmeleri, Dünya'dan Haberler ile ilgili tüm video, Dünya'dan Haberler fotoğrafları ve Dünya'dan Haberler haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Ukrayna'daki çatışmanın müzakereler sonucunda sona ereceği öngörüsünde bulundu.

DÜNYA

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, çalışanlarına özel ve kurumsal telefonlarından TikTok uygulamasını kaldırmaları talimatı verdi.

DÜNYA

Donald Trump, ABD'de başkanlık seçimlerine aday olan herkesin zihinsel yeterlilik testine girmeyi kabul etmesi gerektiğini kaydetti.

DÜNYA

İngiltere'de "haftada 4 gün çalışma denemesine" katılan birçok İngiliz firması, 6 aylık pilot uygulamayı kalıcı hale getirdi.

DÜNYA

Ayetullah Humeyni'nin Fetvalarını Uygulama Vakfı, Salman Rüşdi'ye saldıran kişiyi övdü ve bin metrekare tarım arazisiyle ödüllendirileceğini açıkladı.

DÜNYA

Birleşmiş Milletler (BM) Libya Özel Temsilcisi Abdoulaye Bathily, ülkede seçimlerin 2023'te yapılmasının gerektiğine dair Libyalıların görüşlerinde giderek artan bir yakınlaşma...

DÜNYA

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, sabaha karşı Rusya'nın Ukrayna'ya 36 füze saldırısı gerçekleştirdiğini bildirdi.

GÜNDEM

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, 16-22 Şubat arasında Almanya, Türkiye ve Yunanistan'a ziyaretlerde bulunacak. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price'ın yaptığı...

DÜNYA

Filipinler'in Masbate bölgesinde 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

DÜNYA

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg Brüksel’deki NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın ardından yaptığı basın toplantısında, İsveç ve Finlandiya’nın üyelik başvurularının ayrı...

DÜNYA

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve çevre iller ile ülkelerde de hissedilen 7.4 büyüklüğünde deprem sonrası dünyadan yardım mesajları geliyor.

DÜNYA

Meksika’nın Türk vatandaşlarının ülkeye girişlerine getirdiği kısıtlamalara rağmen bu ülke üzerinden ABD’ye kaçak yollardan geçenlerin sayısında rekor artış yaşanıyor.