Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Haberleri

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan haberleri ve güncel Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan gelişmeleri, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile ilgili tüm video, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan fotoğrafları ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


GÜNDEM

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın diplomasıyla ilgili yapılan başvuruyu mahkeme reddetti.

GÜNDEM

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Roma’da Almanya Başbakanı Angela Merkel ile görüştü.

TOPLUM & YAŞAM

Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleri, 45 öğrencinin gözaltına alınmasını protesto ederek, kayyım rektörü istifaya çağırdı. 

GÜNDEM

“Kayyum” rektör Naci İnci’yi protesto etmek için çadır açan Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerini ablukaya alan polis, çok sayıda öğrenciyi gözaltına aldı.

GÜNDEM

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında 3 saat süren görüşme sona erdi.

GÜNDEM

Üniversite öğrencilerin yaşadığı sorunlara ilişkin konuşan AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Yalan söylüyorsunuz, hayatınız yalan" dedi.

GÜNDEM

 AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, öğrencilerin barınma konusunda yaşadığı sorunlar üzerinde gelişen eleştirilere yanıt verdi.

GÜNDEM

Boğaziçi Üniversitesi’ne atanan “kayyım” rektör Naci İnci’yi protesto ederken gözaltına alınan 8 öğrenci ve bir gazeteci serbest bırakıldı.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Bir yalan terörü Türkiye’de estiriliyor. Bunu beraber aşacağız. Özellikle sınırlarda ördüğümüz duvarlarla giriş-çıkışları tamamen engellemiş olacağız” dedi.