Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan haberleri ve güncel Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gelişmeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili tüm video, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fotoğrafları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


GÜNDEM

Gazeteci Fatih Altaylı, bugün yazdığı yazıda AKP'nin aday profillerini değerlendirdi; Erdoğan için "Erdoğan kendini İmamoğlu ile eşitliyor; sadece pirinçten değil,...

Genel

Yılın ilk Milli Güvenlik Kurulu (MGK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

ANKARA

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile görüşmelerinde, Türkiye ve İran ile bölgenin güvenliğini hedef alan PKK/PYD/YPG...

ANKARA

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi huzurunda iki ülke arasında 10 anlaşma imzalandı.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile görüştü.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan milletlerarası anlaşma, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yaşam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 86 yaşında vefat eden tiyatro sanatçısı Ayla Algan için sosyal medya hesabından bir taziye paylaşımında bulundu.

ANKARA

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, telefonda görüştüğü İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'ye Kirman'da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle başsağlığı dileklerini iletti.

EKONOMİ

Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nda işveren temsilcilerinin 16 bin 300 lira, işçi temsilcilerinin ise 18 bin lirada direttiğini kaydeden Türk-İş Genel...

Genel

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi ile telefonda görüştü.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de, Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile görüştü.

SİYASET

Cumhuriyet yazarı Barış Pehlivan, yeni yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunanistan ziyaretinde yanında bulunan Atina Büyükelçisi Çağatay Erciyes hakkında önemli detaylar paylaştı.