AKP'lilerin kebap partisiyle ilgili Bekir Bozdağ'dan açıklama

AKP'li milletvekillerinin TBMM bahçesinde kebap partisi vermesiyle ilgili İYİ Partili Buğra Kavuncu'nun soru önergesini yanıtlayan TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, görüntülerin tekrarlanmaması için gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.

***

AKP'nin Ankara ve İzmir adayı belli oldu

AKP Ankara İl Başkanlığı, partinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok olduğunu açıkladı. İzmir için ise Hamza Dağ’ın adaylığı açıklandı. Öte yandan açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 ilde MHP adayını destekleyeceklerini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan adaylarını açıkladı: İzmir ve Ankara belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan adaylarını açıkladı: İzmir ve Ankara belli oldu

***

CHP TBMM İdari Amiri belli oldu

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, CHP TBMM İdari Amirliği seçimini, Yaşar Tüzün’e karşı 67’ye 55 oyla kazandı.

CHP TBMM İdari Amiri belli oldu! CHP TBMM İdari Amiri belli oldu!

***

İmamoğlu'ndan Murat Kurum'a: Anlayacağı tek iş "poşet"

Ekrem İmamoğlu, İBB çalışanlarının 'özlük haklarını' iyileştireceğini vaat eden Kurum'a yanıt verdi. İmamoğlu, "Bugün 7.500 lirayı emekliye reva gören anlayış, bizimle çalışanlarımız ile aramızı bozmaya kalkmasın. Bunu anlayamaz bile onların anlayacağı tek iş 'poşet' işidir. Atılan tweet çok önemli değil, o 'arsa yıkıldı' gibi bu da sanal bir duyuru" ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Murat Kurum'a: Anlayacağı tek iş "poşet" Ekrem İmamoğlu'ndan Murat Kurum'a: Anlayacağı tek iş "poşet"

İmamoğlu kaynak buluyor Erdoğan imza atmıyor! İstanbul'un ulaşımını rahatlatacak o projeler rafta... İmamoğlu kaynak buluyor Erdoğan imza atmıyor! İstanbul'un ulaşımını rahatlatacak o projeler rafta...

***

Ahmet Davutoğlu ile Özgür Özel'den basına kapalı görüşme

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile Meclis'teki makam odasında bir araya geldi. Görüşme, basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Görüşmede Gelecek Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ, CHP Grup Başkanvekilleri Ali Mahir Başarır ve Gökhan Günaydın da yer aldı.

CHP Genel Başkanı Özel, Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu ile görüştü CHP Genel Başkanı Özel, Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu ile görüştü

***

MHP, 55 ilçenin daha belediye başkan adayını açıkladı 

MHP, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde 5. etap olarak adaylıkları kesinleşen 1 Büyükşehir İlçe, 54 İlçe Belediye Başkan adayı olmak üzere toplam 55 adayın isim listesini paylaştı. MHP daha önce Elazığ, Isparta ve Kars ile birlikte 52 ilçenin belediye başkan adaylarını açıklamıştı. Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu da Tokat'tan aday gösterilmişti.

MHP'den bir 55'lik liste daha! Bir büyükşehir ilçesi adayı da var MHP'den bir 55'lik liste daha! Bir büyükşehir ilçesi adayı da var

***

Erdoğan'dan Fatih Erbakan'a: "Biraz daha bekle..."

AKP ile Yeniden Refah Partisi arasındaki ittifak görüşmeleri kesilirken, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Yeniden Refah Genel Başkanı Fatih Erbakan'la yaptığı görüşmede, "Biraz daha bekle. İstanbul, Ankara ve İzmir’de hemen aday açıklama" dediği iddia edildi.

Erdoğan'dan Fatih Erbakan'a: "Biraz daha bekle..." Erdoğan'dan Fatih Erbakan'a: "Biraz daha bekle..."

***

İYİ Partili Akburak’tan yerel seçim ve CHP açıklaması

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak, Bilecik seçimlerinde CHP’li aday yerine kendilerinin kazanmasına ilişkin ’10 numara 5 yıldız oldu’ değerlendirmesinde bulundu. Akburak ayrıca, “Biz mevcudiyetimizi ve istikbalimizi, geleceğimizi CHP ile birlikte kurmadık” dedi ve partisinin İstanbul ve Ankara adayları hakkında “İstanbul'da da Ankara'da görüştüğümüz isimler var, şubatın başı gibi açıklanır.” ifadelerini kullandı.

İYİ Partili Akburak: "İstikbalimizi CHP ile kurmadık" İYİ Partili Akburak: "İstikbalimizi CHP ile kurmadık"

***  

Seçil Erzan'ın yeni ses kaydı ortaya çıktı: Hocaya da resmi evrak vermiyorum

Erzan’ın bir mağdurla arasında geçen konuşma basına sızdı. Buna göre, yaptığı konuşmada Seçil Erzan mağdura, Fatih Terim’in bile kendisinden imzalı kağıt istemediğini belirtiyor.

Seçil Erzan: Trabzonlu olsaydım bunları yaşamazdım, arkamda korumalarla gezerdim Seçil Erzan: Trabzonlu olsaydım bunları yaşamazdım, arkamda korumalarla gezerdim

***

Adnan Oktar örgütünde çocuğa toplu tecavüz edenleri tahliye ettiren hakimler yargılanacak

Adnan Oktar örgütünde çocuğa toplu tecavüz eden şahıslar hakkındaki hapis cezası kararını bozan hakimlere meslekten çıkarma cezası verildi. Hakimlerin Yargıtay'da yargılanacağı öğrenilse de hala görevde oldukları belirtildi.

Adnan Oktar örgütünde çocuğa toplu tecavüz edenleri tahliye ettiren hakimler yargılanacak Adnan Oktar örgütünde çocuğa toplu tecavüz edenleri tahliye ettiren hakimler yargılanacak

***

Merkez Bankası çalışanından CİMER'e şikâyet: "Gaye Erkan'ın babası beni işten çıkarttı"

Merkez Bankası (MB) çalışanı Büşra Bozkurt, Başkan Hafize Gaye Erkan’ın babası Erol Erkan tarafından işten çıkarıldığı iddiasıyla CİMER’e şikâyette bulundu.

Merkez Bankası çalışanından CİMER'e şikâyet: "Gaye Erkan'ın babası beni işten çıkarttı" Merkez Bankası çalışanından CİMER'e şikâyet: "Gaye Erkan'ın babası beni işten çıkarttı"

***

Pakistan'dan İran'a füze saldırısı

Pakistan, İran'ın Sistan-Belucistan bölgesindeki hedeflere saldırı düzenlediğini duyurdu. İran medyası, Pakistan’ın askeri harekatında üç kadın ve dört çocuğun hayatını kaybettiğini bildirdi. İran, salı günü Pakistan’da militan grup Ceyş el-Adl'a ait olduğunu söylediği bazı hedefleri vurmuştu. İki ülke birbirini yıllardır şiddet yanlısı militan grupları barındırmakla suçluyor.

Pakistan: İran ile yaşanan durumu tırmandırma niyetimiz yok Pakistan: İran ile yaşanan durumu tırmandırma niyetimiz yok