Adana'da, evli olduğu 4 aylık hamile olan 21 yaşındaki Hatice Demir ile kavga eden 27 yaşındaki Emrah Demir, sokakta "Galiba eşimi öldürdüm" diye bağırdı. Sağlık ekibi, Hatice Demir'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Boğulma şüphesi bulunan Hatice Demir'in cenazesi otopsi için morga gönderilirken, Emrah Demir ise gözaltına alındı.

Olay, Seyhan ilçesi Kavaklı Mahallesi'nde saat 06.00 sularında meydana geldi. Emrah Demir ile Hatice Demir arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sonrasında Emrah Demir, dışarıya çıkarak komşularına "Galiba eşimi öldürdüm" diye bağırdı. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi. Sağlık ekibi, Hatice Demir'in hayatını kaybettiğini teşhis etti.

Hatice Demir'in vücudunda darp izine rastlanmadı ancak boğulma şüphesi bulunduğu düşünüldü. Bu nedenle Demir'in cenazesi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Olay sonrası şoka giren Emrah Demir ise gözaltına alındı ve sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.