Pijama takımlarının birçok modeli bulunmaktadır. Bu modeller kişilerin kullanım şekline, tercihlerine ve kumaş cinsine göre değişiklik göstermektedir. Gömlek pijama takımı da bunlardan biridir. Kullanıcı tercihlerine bağlı olarak farklılıklar vardır. Birçok modelin kısa ve uzun kollu versiyonları mevcuttur. Kışlık pijama takımı olarak uzun kollu bir takım ön plana çıkıyor.

Bornoz pijama takımı standart üst ve alt takıma ek olarak hırka tarzı pijama ve cübbeden oluşan bir takımdır. Uyandıktan sonra, kullanıcı evde uyku dışı aktiviteler yapmak için bu pijama giyebilir. 3'lü veya 6'lı olarak satılan çok parçalı sabahlık ve pijama modelleri genellikle çeyiz olarak tercih edilmektedir.

Rengârenk Pijama Çeşitleri

Modellerin yanı sıra birçok renk ve desende pijama takımları yapılmaktadır. Kadın ve erkekler için renk çeşitleri ​​oldukça geniştir. Siyah pijama takımları en çok tercih edilen renklerden biridir. Ayrıca üst ve alt kısımlarında farklı renklerde tek renk pijama takımı bulunmaktadır. Ayrıca modeller yaka tipine göre de farklılık göstermektedir. Son olarak farklı bacak uzunlukları da modelden modele değişen bir diğer özelliktir. Kullanıcılar kısa, uzun veya bermuda pijama modellerini https://www.sementa.com/kadin-pijama sitesinden tercih edebilirler.