EKONOMİ

CHP liderinden TÜİK'e: Erdoğan için suç işlemeyi bırakın!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TÜİK'in açıkladığı enflasyon verilerinin ardından yaptığı paylaşımda, "Erdoğan için suç işlemeyi bırakın, sorumlusu siz olacaksınız" dedi.

Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı enflasyon verilerine sosyal medya hesabından yaptı paylaşım ile tepki gösterdi. 

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">ENAG yıllık %176 <a href="https://twitter.com/hashtag/enflasyon?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#enflasyon</a> açıkladı, TÜİK %79. Pazar, market ortada. TÜİK’in bu yalanı, emeklinin, memurun cebinden çalmak demektir. <a href="https://twitter.com/RTErdogan?ref_src=twsrc%5Etfw">@RTErdogan</a> için suç işlemeyi bırakın, sorumlusu siz olacaksınız!</p>&mdash; Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) <a href="https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1543863885324763136?ref_src=twsrc%5Etfw">July 4, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script> 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da etiketleyen Kılıçdaroğlu paylaşımında, "ENAG yıllık %176 #enflasyon açıkladı, TÜİK %79. Pazar, market ortada. TÜİK’in bu yalanı, emeklinin, memurun cebinden çalmak demektir. @RTErdogan için suç işlemeyi bırakın, sorumlusu siz olacaksınız!" ifadelerini kullandı.