Bilecik Belediyesi, depremzedeler için düzenlediği yardım kampanyasına ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Belediye Başkanlığımız yanı sıra ilimizdeki diğer kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütleri ve dernekler tarafından devam eden yardımlar ile depremzedelerin acıları paylaşılıyor. İlk günden bu yana Bilecik Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyasında giyim malzemeleri, gıda ürünleri, ısıtıcı, mutfak ve mobilya eşyası, ışık ve aydınlatma sistemleri, jeneratör, battaniye, yastık ve yorgan olmak üzere 20’yi aşkın kalemde yardımlar deprem bölgesine ulaştırıldı. Bu anlamda duyarlılık gösteren tüm halkımıza teşekkür ediyoruz.’’

BİLECİK BELEDİYESİ TARAFINDAN ÜRETİLEN 100 ÇADIR DEPREM BÖLGESİNE BUGÜN GÖNDERİLECEK

Açıklamada ayrıca yardım kampanyası kapsamında Bilecik Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, esnaf ve vatandaşların katkılarıyla Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde üretilen 100 adet çadırın, deprem bölgesinde kurulmak üzere bugün gönderileceği belirtildi. Yapılan çadırların halı, ısıtıcılar, battaniye, yorgan ve yastık gibi temel ihtiyaç malzemeleri ile donatılacağı da bildirildi.

Açıklamada yardım kampanyasının devam ettiği bilgisi de yer aldı.