Balalılar Derneği’nin belediyenin Nergis ve Karanfil Salonları'nda düzenlediği iftar programına, Yenimahalle Belediyesi Başkanı Fethi Yaşar’ın yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran, Yenimahalle Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boran, Balalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nihat Yıldırım, Ankara Kulübü Derneği Başkanı Metin Özaslan ve Balalı vatandaşlar katıldı.

RAMAZAN HOŞGÖRÜ VE BARIŞI SİMGELER”

İftar sonrası konuşan Yaşar, “Ramazan paylaşmaktır, mazlumlara, muhtaçlara sahip çıkmaktır. Hoşgörü ayıdır Ramazan. Gerek mahalle iftarlarımızda gerekse salon iftarlarımızda vatandaşlarımızla bir araya gelerek Ramazan ayını sevgi ve hoşgörü içerisinde yaşıyoruz” dedi.

Barış, sevgi ve kardeşlik kavramlarının Ramazan ayında daha bir önem kazandığına dikkat çeken Başkan Yaşar, “Yenimahalle Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden itibaren kimseyi ayırmadan eşit yurttaşlık bilincini yaşatarak çalıştık, kimseyi ötekileştirmedik. Din, mezhep, sınıf ayrımı yapmadan vatandaşlarımıza eşit görerek hizmet götürdük” diye konuştu.

BALALILAR'DAN BAŞKAN YAŞAR’A TEŞEKKÜR

İftar yemeğinde görme fırsatı bulamadıkları hemşehrileriyle bol bol sohbet eden Balalılar, aralarındaki dayanışmanın ve birlikteliğin sağlanması açısından yapmış olduğu hizmetler için Yenimahalle Belediyesi Başkanı Fethi Yaşar’a teşekkür etti.