OCAK'TA SÜLEYMAN SOYLU'NUN SAÇLARI

dokuz8HABER'in Twitter hesabında Ocak 2021'de en çok etkileşim alan haber "İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya "Kel" demek yeniden suç sayıldı" başlıklı haber oldu.

ŞUBAT'TA "ŞEHZADE"İN İCRAATLARI

MART'IN BİRİNCİSİ MERAL AKŞENER'İN ÇIKIŞI

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener fezlekeler konusunda net konuştu: "Elbette bu utanmazlığa geçit vermeyeceğiz. Elbette milletimizin hür iradesine saygı duyacağız. Elbette siyasi şovun değil, hakkın ve hakikatin yanında duracağız."

ÇALIŞMA BAKANI'NDAN İLGİNÇ 1 MAYIS MESAJI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin'den manidar 1 Mayıs mesajı: "1 Mayıs, ancak özgürlüğün olduğu yerde kutlanır. Özgürlüğün olmadığı ülkelerde, kapalı rejimlerde 1 Mayıs kutlanmaz."

MAYIS'TA ERKAM YILDIRIM'IN VENEZUELA ZİYARETİ

Binali Yıldırım, oğlu Erkam Yıldırım'ın Venezuela'ya "kokainin yeni rotasını belirlemek için gittiği" iddialarını reddetti: "Oğlum ihtiyaç sahiplerine test kiti ve maske götürmüştür."

HAZİRAN'DA BAHÇELİ'DEN AHMET ŞIK'A TEHDİT

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TİP'li Ahmet Şık'a "hain, soysuz" dedi, açıkça "ölüm tehdidi" savurdu.

TEMMUZ'DA MÜLTECİ TARTIŞMALARI

"Ülkemde mülteci istemiyorum" paylaşımı yapan Arzu Sabancı'ya CHP'li Engin Özkoç'tan destek geldi.

POLİSTEN GÜLSÜM ELVAN'A: İYİ YAPMIŞIM!

Av. Ebru Timtik anmasında kimlik kontrolü yapan polislere "Ben öldürdüğünüz çocuğun annesiyim" diyen Gülsüm Elvan'a bir polis "Ben mi öldürdüm; öyleyse iyi yapmışım" dedi

EYLÜL'DE GÖKHAN BİÇİCİ DAVASI

Anayasa Mahkemesi, Gezi direnişinde gazeteci Gökhan Biçici’ye (@GokhanBicici) uygulanan polis şiddetini “ifade ve basın özgürlüğü ihlali” saydı.

EKİM'DE ERDOĞAN YURTTAŞIN ÇIĞLIĞINI DUYMADI

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir’deki açılış töreninde “Evim yandı, kimsem yok” diyen yurttaşın yardım isyanını duymazdan geldi ve “Hazır mıyız?” diyerek açılışta kurdele kesti.

KASIM'DA KÖPRÜDE EMEKÇİ DAYANIŞMASI

İstanbul'da #Fırtına'ya köprüde yakalanan motorlu kuryelere İETT'nin metrobüs şoförleri yardım etti. İki metrobüs oldukça sert esen rüzgara karşı motorculara koruma sağlayarak, köprüden güvenli biçimde geçmelerini sağladı.

ARALIK'TA ÖĞRENCİYE DAYAK HABERİ

Aksaray'da, bir ortaokulda matematik öğretmeni Ali Rıza Y., koridora çıkardığı öğrencisi T.K.'ya yumruk atıp boğazını sıktı.  Gürültüyü duyan başka sınıftaki öğretmen Gülcan Ünlü, müdahale edip öğrenci T.K'yı Ali Rıza Y.'nin elinden kurtardı.