GÜNDEM

Ukrayna büyükelçisinden Fenerbahçe taraftarına tepki: Ülkemizi bombalayan Rus katil lehine destek sözlerini duymak üzücü

Abone Ol

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, dün akşam oynanan Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçında yapılan 'Vladimir Putin' tezahüratlarıyla "Üzüldük" açıklaması yatı.

Twitter hesabından bir paylaşım yapan Bodnar, "Futbol adil bir oyun. Dün Dynamo Kyiv daha güçlüydü. Fenerbahçe taraftarlarından, ülkemizi bombalayan Rus katil ve saldırgan lehine destek sözlerini duymak çok üzücüdür." ifadelerini kullandı.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Futbol adil bir oyun. Dün Dynamo Kyiv daha güçlüydü. <br>Fenerbahçe taraftarlarından, ülkemizi bombalayan Rus katil ve saldırgan lehine destek sözlerini duymak çok üzücüdür. <br>Dost 🇹🇷 halkına 🇺🇦’ya desteği ve taraftarların uygunsuz eylemlerine ilgili değerlendirmesi için minnettarım.</p>&mdash; Vasyl Bodnar (@VasylBodnar) <a href="https://twitter.com/VasylBodnar/status/1552544857280970752?ref_src=twsrc%5Etfw">July 28, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script> 

Bodnar paylaşımında ayrıca, Türkiye halkına Ukrayna'ya verdiği destek ve tezahüratla ilgili değerlendirmeleri için minnettar olduğunu söyledi.