Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelindeki muhtarlık binalarını yeniliyor. Çalışmalar kapsamında ekipler, Yiğitler ve Albayrak Mahallelerinde muhtarlık binaları yenileme çalışmalarına başladı. Yeni hizmet alanları kısa sürede tamamlanarak muhtarların ve yurttaşların kullanımına sunulacak. 

Turgutlu genelinde cadde ve sokaklarda tamirat ve bakım çalışmaları ise devam ediyor. Bu çerçevede son olarak Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Musalaryeniköy Camisi’nde parke döşeme çalışmaları tamamlandı. Nar, Gündoğdu, Setüstü, Karaca, Kurtuluş, Tek, Develi, Dibek, Uygun ve Meşale Sokaklarda parke tamirat çalışmaları gerçekleştirildi. Ekipler ayrıca Temrek Mahallesi’ndeki arazi yollarının dolgu çalışmasına da gün boyu devam etti.

ÇOCUK KÜLTÜR SANAT MERKEZİ'NDE SON HAZIRLIKLAR

Ekiplerin Mustafa Kemal Mahallesi’nde hayata geçirdiği ‘Taziye Evi ve Çocuk Kültür Sanat Merkezi Projesi’nin son dokunuşları yapılıyor. Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nde kauçuk döşeme çalışmaları tamamlandı. 

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, çalışmalara ilişkin, “Ekiplerimiz program çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyor. Kentimizi daha yaşanabilir ve daha modern bir hale getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Özveriyle çalışan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim” dedi.