Aydın'ın Didim ilçesinde cumartesi gecesi kaybolan Hatice Tusu isimli kadın kayboldu. Kaybolan kadının oğlu Taylan Öner, annesinin kaçırıldığını sosyal medya hesabından paylaştı. Öner, anneleri Tusu'nun gece 22.10 sıralarından alıkonulduğunu belirtti.

Gerekli tüm ifadelerin alındığını ancak bu saatte kadar Hatice Tusu'dan herhangi bir haber alınmadığını belirten Öner şu paylaşımları yaptı: Aylar önce ilişki yaşadığı Suat Aksoy isimli şahsın düzenli tacizleri sebebiyle ilgili şahsa uzaklaştırma kararı aldırdık. Son günlerde Didim Efeler Mahallesindeki evimizin etrafında tekrar görülmeye başlandı.

"DİDİM VE AYDIN'DAKİ KURULUŞLARA HABER VERİLDİ"

Güvenliğimizden endişe ettiğim için güvenlik önlemleri almaya koyulduk. İzmir'den elektronik kapı kilitleri ve güvenlik kamerası gibi önleyici önlemler sipariş ettik. Bu süreçte annemin burada olmamasının iyi olacağını düşünerek bugün, yani 12 ekim pazartesi günü için Bodrum havalimanından Ankara'ya anneme uçak bileti aldık. Bir haftalığına sevdiği arkadaşlarının yanına gidecekti. Biz de bu arada evimizin etrafındaki güvenlik önlemlerini kuvvetlendirecektik. Didim ve Aydın civarındaki yetkili tüm kurumlar devrede. Evimiz ve çevresindeki güvenlik kameralarını tek tek arıyoruz bir sonuca varmak umuduyla. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. https://twitter.com/taylanonerr/status/1315592675232493568?s=20

"ŞÜPHE EDENLER BİLGİ VERSİN"

Anneme ait fıstık yeşili Fiat Doblo ile uzaklaşmışlar. Şahsın kendi aracını evin yakınında bırakarak annemi alıkoyduktan sonra, annemin aracını evin yakınında annemin cep telefonu ve aracın anahtarını arabada bırakarak kayıplara karışan bir şahıstan bahsediyoruz. Güvenlik kameralarından en az iki kişi tarafından alıkonulduğunu tespit etmeyi başardık. Araçların izini sürmeye çalışıyoruz. Planlı ve motive bir eylem olduğundan an itibarıyla eminiz. En ufak şüphenizi DM ile bize iletin lütfen. Gelişme oldukça buradan paylaşmaya devam edeceğim. instagram'da haticetusubulunsun hesabında da video ile bilgilendirme yapmaya devam edeceğim. https://twitter.com/taylanonerr/status/1315594221051469824?s=20

"ŞÜPHELİ ŞAHISLARIN SORGUSU SÜRÜYOR"

Sakin kalmaya çalışıyoruz. Şüpheli şahısların sorgusu devam ediyor. Araç eşgalleri netleştiğinde plaka bilgileri ile paylaşacağım. Herkese sonsuz teşekkürler, her paylaşımınız bizi anneme bir adım daha yaklaştıracak. Az önce cumartesiyi pazara bağlayan gece 01:30 sularında İzmir Çiğli'de anneme benzeyen bir kadının zorla bir arabaya bindirildiğine dair bir bilgi aldık. Gören olduysa diye yeni fotoğraflar ekliyorum. Arkadaşlar mesajlarınız, desteğiniz için sonsuz teşekkürler. Şüpheli olabilecek kişiler emniyette, mobese kameraları ve araçların potansiyel güzergahları taranıyor. Elimizden geleni yapıyoruz. Annemi bulacağız!