Galatasaraylı Taylan Antalyalı'nın LGBT'yi temsil eden renklerle "Gururla destekliyorum" yazan tişörtü bir kısım tarafından tepkiyle karşılanırken, bir kısım da destek verdi.

Sarı- Kırmızılı takımda top koşturan futbolcu Taylan Antalyalı’nın  giydiği tişört gündem oldu! Her yıl Haziran ayının son haftasında düzenlenen Onur Haftası’nda LGBT’nin de renkleriğini oluşturan gökkuşağı deseniylee “Powered by Pride” yazılı tişört giyen Taylan’a sosyal medyada hem destek hem de tepki geldi. Türkçesi “Gururla destekliyorum” anlamına gelen tişörtüyle tatil yaptığı villada arkadaşıyla çektirdiği fotoğrafı Instagram’ın ‘Hikaye’ bölümünden paylaşan Taylan, gelen tepkilerin ardından fotoğrafı sildi.

TURGAY DEMİR'DEN TEPKİ

Taylan Antalyalı'yı giydiği tişört nedeniyle eleştiren Turgay Demir "Taylan Antalyalı bir daha milli forma giyemez, ben de bunu savunurum. Bu da benim hakkım" diye konuştu. "Bu konuda çok hassasım" diyen Demir, “Bunun övülecek neyi var, bunu fikir özgürlüğü olarak nasıl savunursun? ifadelerini kullandı.

GS TV SUNUCUSU ŞENKAL "ONUNLA GURUR DUYUYORUM"

GS TV'de 'Günaydın Galatasaray Ailesi' programının sunucusu Serbay Şenkal, Antalyalı'nın giydiği tişört üzerinden hedef gösterilmesine tepki gösterdi. Emre Bol ve Turgay Demir'i eleştiren Şenkal, "Bir Galatasaray taraftarı olarak onunla gurur duyuyorum cesaretinden dolayı" dedi.

BEŞİKTAŞLI FUTBOLCUDAN DESTEK

Beşiktaş'lı futbolcu Umut Nayır Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımla  Taylan Antalyalı'ya destek mesajı yayımladı. Nayır paylaşımında şu ifadeleri kullandı 'Ben zaten Milli takım kadrosuna çağrılmamıştım' notunu Antalyalı'nın fotosuyla birlikte paylaştı. https://twitter.com/UmtNayr/status/1409462474848575488