Kemerburgaz yolunda 1  Mart saat 20.00'de 16 yaşındaki T.C, yolda araç arızası nedeniyle duran Oğuz Murat Acı, Tahsin Arslan, Süleyman Arslan, Hasan Topal ve İbrahim Gümüş'e hakimiyetkindeki porsche ciple çarptı.

Evli ve bir çocuk babası Oğuz Murat Acı olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer kişiler de savruldukları ormanda yaralı kurtuldu.

T.C, olay yerinde aracını bırakıp arkadan gelen başka bir otomobile binerek kayıplara karıştı.

Patronlar Dünyası'ndan Edanur Aktürk Aykol'un haberine göre; T.C'ye olay yerinden annesi Eylem Tok aldı. Tok'un  kazadelerin cep telefonlarını da yanına aldığı iddia edildi.

Tok, oğlunu yanına alarak Mısır'a kaçtı.

Pointer isim X hesabı, Tok'un oğlu ile birlikte Mısır'a çıkış anının fotoğraflarını paylaştı.

Pointer'ın Paylaşımı

Kaçma Anları

'OĞLUM ÇOK HASTA'

Ünlü yazar Eylem Tok, basına yansıyan haberler sonrası ilk kez 12punto'ya konuştu.

Tok, "Oğlum çok hasta onunla ilgileniyorum. Basına yansıyan haberler eksik. Allah kimseyi evladı ile sınamasın" dedi.

OĞLUNU KAÇIRAN ANNEDEN YENİ AÇIKLAMA:

Oğlunu kaçıran Tok, şunları ifade etti:

Eylem Tok'un Yeni Açıklaması

İSTANBUL EMNİYETİ AÇIKLAMA YAPTI

Patronlar Dünyası, haberlerinin ardından İstanbul Emniyeti'nin açıklama yaptığını açıkladı. Emniyet, olayı doğruladı. Emniyet'in açıklaması şöyle:

"İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, 01.03.2024 tarihi saat 23.30 sıralarında Eyüpsultan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi, Davutpaşa Caddesi, Belgrad yönündeki orman yolu üzerinde meydana gelen ölümlü trafik kazası ile ilgili olarak;

Seyir halinde bulunan 3 ATV tipi araç olduğu ve bu araçlarda O.M.A., İ.G., T.A., S.K. ve H.T.'nin bulunduğu, ATV' lerden birisinin arızalanması sebebiyle yol üzerinde sağa çekerek aracın arızasının giderilmeye çalışıldığı esnada aynı yön ve istikamete giden iki araçtan T.C. isimli şahsın kullanmış olduğu araç 3 ATV aracına çarpmış ve yolun sol tarafında bulunan sulama kanalına girerek durmuştur.

Kaza sonucunda 3 ATV aracındaki şahısların tamamı yaralanmış, hastaneye intikali sağlanan yaralı şahıslardan O.M.A. kurtarılamayarak hayatını kaybetmiş, T.A.'nın ise hayati tehlikesinin bulunduğu anlaşılmıştır.

Kaza sonrası T.C. isimli şahıs olay yerine gelen annesi E.T.'nin aracı ile kaza yerinden uzaklaşmış, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlatılmıştır.

Yapılan incelemede; T.C. ve E.T. isimli şahısların olay sonrası 02.00 sıralarında İstanbul Hava Limanı'na gittikleri, yanlarında bulunan A.C.S. isimli kadın şahsın kendilerini yolcu ettiği ve saat 03.00 sıralarında şüpheli şahısların Mısır uçağına binmek üzere işlem yaptıkları, saat 04:30 sıralarında Mısır ülkesine uçtukları tespit edilmiştir.

Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri devam etmektedir."