Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'nın Etimesgut ilçesine bağlı Eryaman'da konuşuyor. 

31 Mart'ta bütün ülkenin 'Ankara'daki rekoru' konuşmasını istediğini belirten Özgür Özel, "Ankara'da rekor kıracağız. Büyük bir zaferi müjdeliyorum size. Rekor takımının Ankara'daki başkanı Mansur Yavaş'ın selamını getirdim size" dedi. 

Mansur Yavaş'ın Ankara'ya huzur getirdiğini ve hiç kimseyi ötekileştirmediğini savunan Özgür Özel, "Anketleri yapan firmaların temsilcileri ve televizyondaki yorumcular, Ankara'daki yarışın bittiğini söylüyorlar" dedi.

Ankara'da belediye meclis seçimlerinde de çoğunluğu kazanacaklarını iddia eden Özel, hiçbir seçmenin rehavete kapılmamasını ve herkesin sandığa gitmesini istedi.

Ankara'da sadece 3 ilçeyi kazanabildiklerini hatırlatan Özgür Özel, daha fazla ilçe kazanmak istediklerini belirtti ve Etimesgut'un özelliklerinden bahsetti.

"OYUNCULUĞUNDAN İYİ BİR YÖNETİCİ"

Toplumun her kesiminin Erdal Beşikçioğlu'na güvendiğini savunan Özel, "Elbette kendisi bir sanatçı ve çok iyi bir yönetici. Takım kurma, ekip kurma, o ekibi motive etme özelliklerini bilen herkes, 'Erdal Bey'in oyunculuğundan daha iyi yönü varsa o da yöneticiliğidir' diyor. Erdal Bey'in çok genç bir örgütü var, arkasında da CHP var" diye konuştu.

Beşikçioğlu'nun adaylığı için daha önceki Etimesgut ziyaretinde yaptığı açıklamayı hatırlatan Özgür Özel, "Kahraman Türk polisine duyduğumuz sevginin göstergesidir demiştim. İlleri değişirken koruma polisleriyle sohbet ediyoruz. Hepsi Behzat Komiserimiz için teşekkür ederiz diyorlar. Geçenlerde anket yaptık, çok iyi dedim. Erdal Bey beşikten polis" ifadelerini kullandı. 

"BEŞİKÇİOĞLU MESAJI"

Özgür Özel, mitinge katılanlardan Erdal Beşikçioğlu'nu 'Behzat Ç.' olarak bilenlere Beşikçioğlu ismini anlatmalarını istedi. Erdal Beşikçioğlu'nun vizyon sahibi olduğunu belirten Özel, Beşikçioğlu sayesinde Etimesgut'un kültür başkenti olacağını söyledi.