1 hafta önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Naci Görür, katıldığı bir canlı yayında İstanbul'a ilişkin önemli uyarılarda bulundu. Görür, maksimum 7.5 büyüklüğünde deprem uyarısında bulunarak zamanlamasına ilişkin çarpıcı verileri de paylaştı.

1 hafta önce GÜNDEM

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kandıra Kocakaymaz Mahallesi’nde rüzgâr nedeniyle yıkılma tehlikesi olan telefon direğindeki leylek yuvasının bakımını yaptı

1 hafta önce GÜNDEM

CHP lideri Özgür Özel, Erdoğan'la görüşme öncesi neler konuşacağını anlattı. Masada Can Atalay'ın durumu, Anayasa değişikliği gibi birçok konu olacak.

1 hafta önce DÜNYA

Hizbullah Hareketi, İsrail ordusu ile Lübnan’ın güney sınırında yaşanan çatışmalarda 2 mensubunun daha öldürüldüğünü duyurdu.

1 hafta önce DÜNYA

Güney Amerika ülkesi Ekvador'da askeri helikopterin düşmesi sonucu 8 kişi hayatını kaybetti.

1 hafta önce Genel

Kırklareli'nde yasa dışı yollarla yurda girdiği tespit edilen 26 düzensiz göçmen yakalandı.

1 hafta önce EMEK DÜNYASI

Daussan fabrikasında Çimse-İş Sendikası'ndan istifa ederek Disk Cam Keramik İş sendikasına üye oldukları gerekçesiyle işten çıkarılan işçiler bugün fabrika önünde eylem yaptı.

1 hafta önce MANİSA

Manisa’da 484. Uluslararası Mesir Macun Festivali kapsamında 28 Nisan Pazar günü Sultan Camii minareleri ve kubbelerinden saçılacak olan ve kadınlardan tarafından özenle hazırlanan 7 ton mesir macunun duası yapıldı.

1 hafta önce BALIKESİR

Edremit Demokrasi Platformu, 1 Mayıs kutlamalarına ilişkin açıklama yaptı.

1 hafta önce YEREL MEDYA KOORDİNASYONU

"Terör örgütü üyeliği" iddiasıyla yargılanacak olan gazeteci Ahmet Erkan Yiğitsözlü, basın örgütlerine ve sivil toplum kuruluşlarına davayı izlemeleri için çağrıda bulundu.