TBMM'de, 14 Mayıs'ta yapılan genel seçimin ardından mazbatalarını alan 28. Dönem milletvekillerinin kayıt işlemleri devam ediyor. Kayıt işlemlerini tamamlamak üzere CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, İlhami Özcan Aygun ve Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, bugün TBMM’ye geldi. Öztrak, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna ilişkin “Liyakat kazanacak, nezaket kazanacak, doğruluk kazanacak, Kemal Kılıçdaroğlu bu ülkenin 13’üncü Cumhurbaşkanı olacak” dedi.

Kayıt işlemlerinin ardından konuşan Öztrak, şunları söyledi:

“KEMAL KILIÇDAROĞLU BU ÜLKENİN 13’ÜNCÜ CUMHURBAŞKANI OLACAK”

“Yeni bir döneme başlıyoruz. Bütün yeni milletvekili arkadaşlarımıza bu dönemde görev yapacak, önceki dönem milletvekili arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum. İkinci turda cumhurbaşkanı adayımız, partimizin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin 13’üncü Cumhurbaşkanı olacak, buna yürekten inanıyorum. Liyakat kazanacak, nezaket kazanacak, doğruluk kazanacak, Kemal Kılıçdaroğlu bu ülkenin 13’üncü Cumhurbaşkanı olacak.”

“MESLEKİ EĞİTİME İHTİYAÇ VAR. ONUNLA İLGİLİ ÇALIŞMA YAPACAĞIM”

TBMM rozetini Faik Öztrak’ın taktığı Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan ise şunları kaydetti:

“Hafta sonu yapılacak olan seçimlerde de inşallah sevgili genel başkanımız cumhurbaşkanı olarak ülkemize hizmet edecek. Hayırlısı olsun diyorum. Mesleki eğitimle ilgili katkılar sağlamak istiyorum. Bizim memleketimizde fabrikalar çok fazla organize çok fazla; mesleki eğitime ihtiyaç var. Onunla ilgili çalışma yapacağım.”

“KEMAL KILIÇDAROĞLU’NU SANDIKTAN ÇIKARACAĞIZ”

İlhami Özcan Aygun ise, “Yeni dönem hepimize hayırlı olsun diyoruz. Pazar günü çok önemli bir seçim var. 13’üncü Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu sandıktan çıkaracağız diyorum. Ülkeye huzur gelecek, refah gelecek, mutluluk gelecek diyorum. Çiftçinin yüzü gülecek, sanayicinin yüzü gülecek, esnafın yüzü gülecek, emeklinin yüzü gülecek; kısacası tüm Türkiye’nin yüzü gülecek diyor, saygılar sunuyorum” dedi.