İstanbul Tabip Odası Kadıköy Bürosunda, “Üniversitede Direniş ve Dayanışma: Yıkım, Sömürü ve Sivil Ölüm Rejimine Karşı Durmak” başlıklı kolektif kitabın tanıtım toplantısı ve panel düzenleniyor. 17 Aralık'ta düzenlenecek tanıtım toplantısı ve panel  için çağrı şöyle:

Değerli meslektaşımız, değerli dostumuz,

Sizi; farklı üniversitelerden, farklı disiplinlerden ve tüm üniversite bileşenlerinin katkılarıyla derlediğimiz “Üniversitede Direniş ve Dayanışma: Yıkım, Sömürü ve Sivil Ölüm Rejimine Karşı Durmak” başlıklı kolektif kitabın NotaBene Yayınları tarafından yayımlanması vesilesiyle 17 Aralık 2022 Cumartesi günü İstanbul Tabip Odası Kadıköy Bürosunda gerçekleştireceğimiz tanıtım toplantısı ve panele davet etmek istiyoruz.

Panelde Türk Tabipleri Birliği merkez konseyi eski başkanlarından ve İstanbul Üniversitesinin seçilmiş rektörü Prof.Dr. Raşit Tükel, GİT Türkiye kurucularından siyaset bilimci Füsun Üstel, Boğaziçi Üniversitesi direnişçilerinden belgesel yönetmeni akademisyen Can Candan, Tutuklu Öğrenciler ile Dayanışma İnisiyatifi üyelerinden hukuk doktoru HÜLYA DİNÇER, Türk Tabipleri Birliği merkez konseyi eski başkanı TİMSAH Okuma Tiyatrosu ekibinden Prof. Dr. Özdemir Aktan ve Eğitim Sen 6 Nolu Üniversiteler Şubesinin başkanlığı görevini yürüten Beyzade Sayın katkı panelist olarak katkı sunacaklar.

Panelde ele alınacak deneyimlerin de aktarıldığı Üniversitede Direniş ve Dayanışma kitabının bu bağlamda neyi amaçladığının kitabın editörlerince dile getirileceği bu etkinlikte sizi de aramızda görmekten, düşüncelerinizi duymaktan çok mutlu olacağız.

Özgür, özerk, demokratik üniversite mücadelesi sürüyor!

Dayanışmayla,

Serdar M. Değirmencioğlu, Emine Sevim, Cem Özatalay

Tarih: 17 Aralık 2022, Cumartesi

Saat: 14.00-18.00

Yer: İstanbul Tabip Odası Kadıköy Bürosu

Rıhtım Cd. 18, 34714 Kadıköy İstanbul

Tel: +90 216 349 73 04

photo_5830005169440540271_y