TOPLUM & YAŞAM

"Nasuh Mahruki başkanlığı bırakıyor" iddiası.

İhlas Haber Ajansı, AKUT'un kurucusu Nasuh Mahruki'yle ilgili önemli bir iddiada bulundu. İHA'nın iddiasına göre, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Başkanı Nasuh Mahruki görevi bırakacak. Sadece...

Abone Ol
İhlas Haber Ajansı, AKUT'un kurucusu Nasuh Mahruki'yle ilgili önemli bir iddiada bulundu. İHA'nın iddiasına göre, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Başkanı Nasuh Mahruki görevi bırakacak.
Sadece haber değil aynı zamanda gelecekten de haber veren İhlas Haber Ajansı, AKUT yönetim kurulunun önemli kararlar vermek üzere olağanüstü kongre kararı aldığını yazdı. Ajans, genel kurul toplantısının 22 Kasım Salı günü saat 21.30’da İstanbul Şişli'de bir kafede yapılacağını söyledi. AKUT il temsilciklerine gönderildiği iddia edilen kongre gündem metninde, yıllardır derneğin başkanlığını sürdüren Nasuh Mahruki’yle ilgili bir madde dikkat çekiyor. Söz konusu maddede "Yönetim Kurulu tarafından önerilen Ali Nasuh Mahruki’nin Onursal Başkanlığı’nın onaylanması" ifadesi Mahruki’nin yeni dönemde AKUT’ta aktif görev almayacağının bir habercisi olarak yorumlanıyor. Yeni başkan kim olacak? İHA'nın iddiasına göre, Nasuh Mahruki’nin yerine derneğin yönetim kurulu üyesi Saydun Gökşin önerilecek. Çoğunluğun sağlanamaması durumunda ise toplantı aynı gün, aynı saat ve aynı gündemle aynı adreste ikinci kez gerçekleştirilecek.