Yeşil Sol Parti’nin Diyarbakır Milletvekili Serhat Eren, Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan HDP’nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı’yı ziyaret etti.

Eren, sosyal medya hesabından ziyaret ile ilgili bilgi paylaştı. Demirtaş ve Mızraklı’nın selamlarını ileten Eren, Mızraklı’nın MHP lideri Devlet Bahçeli’ye özel bir mesaj gönderdiğini kaydetti.

Eren paylaşımında, “Sevgili Selahattin Demirtaş ve değerli hocamız Adnan Selçuk Mızraklı’yı Edirne Cezaevi’nde ziyaret ettik. Değerli halkımıza ve tüm dostlara selamları var. Selçuk Hoca’nın ayrıca Devlet Bahçeli’ye özel bir mesajı var. Adnan Selçuk Mızraklı: ‘Amed Surları çok bedbahtlar, çok zorbalar gördü. Ancak hiçbiri tek bir gedik dahi açamadı Bahçeli” ifadelerini kullandı.

MHP lideri Devlet Bahçeli, geçtiğimiz günlerde muhalefetin elinde bulunan 11 büyükşehir belediyesinin mutlaka alınması gerektiğini söylemiş, HDP’nin elinde belediyelerin de mutlaka el değiştirmesi gerektiğini söylemişti.