Haber: Tunay Aktaş / Vegazete

Mini miting öncesi 8 Havuzu önünde yer alan MHP ve İYİ Parti stantlarına uğrayıp selamlaştığını, Ak Parti’ninkine henüz uğramadığını belirten ve yüzünü Ak Parti seçim stantına çeviren Özgür Özel, “O kardeşlerimize de kolay gelsin. Çünkü bundan sonra Türkiye’de siyasette kutuplaşma yok, kucaklaşma var” dedi.

IMG_20230427_000632_970-1024x725

Özel, “14 Mayıs’tan sonra öteki yok. Öteki sayılananın hakkını aramak var. Hepimize düşen bu. Şeytanlaştırma yerine kardeşleştirme, ötekileştirme yerine kucaklaşma var. Bundan sonra kavga yok, sevgi var. Bi de bir iki tane çağrımız var. Cumartesi  günü Akhisar’da saat 17’de Ekrem İmamoğlu var. Akhisar uzak derseniz 18.30’da Ekrem başkan Turgutlu’da. Ekrem başkan geliyorda Mansur başkan nerede diyenlere. Pazartesi günü 11’de Alaşehir’de, 1’de Salihli’de, 2’de Ahmetli’de, 3’te Turgutlu’da halkla kucaklaşması var mitingi var. Pazartesi akşam 18’de burada Cumhuriyet Meydanı’nda önce Mansur başkan, sonra Ekrem başkan, sonra kürsüde 13’üncü Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu var” dedi.

‘SEMİH HOCA’NIN DURUMU ŞU’

Seçim otobüsü üzerinde millet ittifakı il başkanlarını  ve  Manisa CHP listesinde yer alan milletvekili adaylarını selamlatan Özgür Özel, “Şimdi başka bir koşturmada, bugün beraberdik. Önceki il başkanımız çok değerli Semih Balaban Hocamız listemizde 5’inci sırada. Semih Hocanın durumu şu. Liste şu anda saate bakınca 5’e çeyrek kalayı gösteriyor. Semih hocaya çeyrek kaldı. Ondan sonra Neşe doktora çalışacağız. Hep beraber”

IMG_20230427_000632_983

“BAMBAŞKA BİR SONUCA HAZIR OLUN”’

Özgür Özel, “Kenan Evren Sanayi Sitesini gezdim. Daha önce Kenan Evren’de şöyle bir denge vardı. 10 kişiden 3’ü MHP’yi söylüyordu. 3’ü Ak Parti’ye gönül vermişti. Kalan 4’ü diğer partiler arasında dağılıyordu. Bugün 100’den fazla esnaf gezdim. 85 tanesi ‘başkan seninleyiz, Kemal Beyleyiz, millet ittifakıylayız’ dedi. Manisa’da görülmemiş bir heyecan, ölçülmemiş bir tansiyon var. Bambaşka bir sonuca hazır olun”