CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, uluslararası uyuşturucu baronlarının İstanbul’a doluştuğunu söyleyerek, “O pisliklere sesleniyorum hala hayattayken kaçın. Seçimi aldıktan sonra peşinize düşeceğim kafalarınızı koparacağım asla ama asla acımayacağım” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun üç günlük İngiltere ziyareti başladı. Kılıçdaroğlu, başkent Londra’dan KRT TV’ye bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu şunları dile getirdi:

Açık ve net şunu söyleyeyim. Maddi olarak batırdılar sonra kara paraya izin verdiler. Erdoğan güya sigaya karşı ama uyuşturucu sorun yok Erdoğan’a göre. Ülkeyi gri listeye soktular. Kara para pisliğinin bulaştığı ülkeler listesi. Türkiye’nin sürekli kontrol altında tutulması demek. Daha büyük sorun kara para ile gelen mafyalar… Ülkede baronlar at koşturuyorsa sorunumuz var.

Vatandaşlarımıza sormak istiyorum. Sırpların ne işi var İstanbul’da? Uluslarararası uyuşturucu pislikleri İstanbul’u doldurdu. O pisliklere sesleniyorum hala hayattayken kaçın. Seçimi aldıktan sonra peşinize düşeceğim kafalarınızı koparacağım asla ama asla acımayacağım. Emniyet’in raporları bunu anlatıyor. İktidar sahipleri Emniyet’in raporlarını okumaktan aciz. Bu rakamlar EGM’nin verileri. Bu işe göz yumanlar hapse girecek. Hepimiz biliyoruz ve çok netim kararlıyım. Çözüm nerede? Yalandan bacak kırma algısı. Bunlar toplumu kandırma. Çözüm temiz parayı Türkiye’ye getirmektir. O paralarla o yatırımlarla gençleri sokaktan toplayacağız. Bu parayı alıp getire ceğim bunun için Londra’dayım.