Haber: Atilla Yoğurtçu

Balıkesir Karesi’de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kollar Başkanı Mercan Çakıcı bir grup AKP’li tarafından saldırıya uğradı. Hastaneden darp raporu alan Çakıcı için CHP Balıkesir İl Başkanlığı bir açıklama yayımladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"SANDIKTA KAYBEDECEKLERİNİ ANLAYANLAR KENDİLERİNİ DE KAYBETTİ"

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. Sandıkta kaybedeceklerini anlayanlar kendilerini de kaybetti.  Cumhuriyet Halk Partisi olarak sürdürdüğümüz kampanyamızı kaos ve gerginlikten beslenenler kirli dilleri ve kirli akıllarıyla  saldırılarını sürdürüyor.

İlk astığımız pankartı kamu eliyle toplayanlar kamu gücünü kullanarak yasak olmasına rağmen Balıkesir'in her yerini tüm köprülerini pankart ve afişlerle doldurdular.

“GENÇLERİMİZİ DARP ETTİLER TELEFONLARINI GASPETMEK İSTEDİLER

Bu yetmedi gece yol kesip Karesi Gençlik Kolları Başkanımız Mertcan Çakıcı'yı yaraladılar.  Gençlerimizi darp ettiler, hakaret ettiler ve telefonlarını gasp etmek istediler.

Bunu yapan başta AKP Karesi İlçe Yöneticisi ve AKP İl Başkanının kardeşi Fahri Aydemir ile yanındaki AKP’liler hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur. Bu zihniyeti şiddetle kınıyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi bu vandal zihniyete sonuna kadar karşı duracaktır.

KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK

Bizler siyasi görüşüne bakmadan alanlarda söylediğimiz Kuvayi Milliye ruhuyla herkesi kucaklayarak kampanyamızı yürüteceğiz.

Korkunun ecele faydası yok, kaybedeceksiniz, yalan talan iktidarınız son bulacak.

Balıkesir sosyal demokrat belediyecilik ile tanışacak.