Darp Haberleri

darp haberleri ve güncel darp gelişmeleri, darp ile ilgili tüm video, darp fotoğrafları ve darp haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


YEREL

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde trafikte bir toplu taşıma aracının sürücüsünü darbeden 3 kişi tutuklandı.

BALIKESİR

Karesi’de CHP Gençlik Başkanı Mertcan Çakıcı bir grup AKP’li tarafından darbedildi.

Genel

Mersin'de belediye otobüsünde yolculuk yapan yaşlı çiftin, baba ve oğlu tarafından darbedilmesiyle ilgili kamera görüntüleri ortaya çıktı.

YEREL

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının sonunda hakem Halil Umut Meler'e saldıran, aralarında eski Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın da bulunduğu 4...

GÜNDEM

Kandıra'da MHP'nin belediye meclisine aday gösterdiği iki ismin yasal olarak aday olamayacağını söyleyen MHP'li Üzeyir Bacacı, MHP Kandıra İlçe Başkanı...

YEREL

Edirne'de kadın doktoru darbeden hasta yakınına ev hapsi cezası verildi.

YEREL

Mersin'de 27 yaşındaki Esra Asena Temir'in, darbedildikten sonra bırakıldığı hastanede ölümüyle ilgili tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı.

Genel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kulp Kaymakamı Burak Akeller'in cami imamını darp etmesine ilişkin inceleme başlatıldığını duyurdu.

YEREL

Şişli'de evinde ölü bulunan mühendisin 2 arkadaşı gözaltına alındı.

YEREL

Antalya'nın Kepez ilçesindeki semt polikliniğinde görevli iki personel, hasta yakınları tarafından darbedildikleri iddiasıyla polise başvurdu.

YEREL

Şanlıurfa'da haciz işlemi yaptıktan sonra saldırıya uğrayan stajyer avukat yaralandı, gözaltına alınan saldırgan tutuklandı.

YEREL