Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Gümüşova-Kavacık kavşaklarındaki viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatleri arasında şerit daraltması yapılıyor.

Manisa-Turgutlu yolunun 1-7. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları dolayısıyla, ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları sebebiyle her iki istikamette şerit daraltması ve aktarması yapılarak ulaşıma ikişer şeritten ve kontrollü izin veriliyor.

Aydıncık-Anamur yolunun 23-25. kilometrelerinde (Büyükeceli-Yanışlı mevkileri) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle saat 17.00'ye kadar ulaşım kontrollü gerçekleştirilecek.

Nevşehir-Aksaray yolunun 4-10. kilometrelerinde yol yapım çalışması sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Tokat-Niksar yolunun 36-38. kilometrelerinde şev tanzimi, Yenişehir-Bilecik yolunun 6-16. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları, İnebolu-Abana-Çatalzeytin yolunun 7-17. kilometrelerinde muhtelif kesimlerde meydana gelen heyelanlar sebebiyle söz konusu bölgelerde ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunun 61. kilometresinde meydana gelen deniz tahribatı dolayısıyla bölünmüş yolun Tirebolu-Espiye istikametinde ulaşım tek şeritten ve kontrollü gerçekleştiriliyor.

Konya-Antalya yolunun Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya istikameti, sağ tüpü bakım onarım çalışmaları nedeniyle kapatıldığından ulaşım servis yolundan sağlanıyor.