İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir, şehir merkezinden galericiler sitesine inerek, sürat yolunun yanından devam eden ve saçtığı pis koku ile çevreyi tehdit eden kanalı işaret ederek “Sayın Ergün çok güzel şekilde buraların peyzajını yaptırıp, kanalı kamufle etmişsiniz ama ağaç dikerek bu pis kokuyu kapatamazsın” dedi. 


“ŞEHRİMİZİN BİRÇOK KRONİKLEŞMİŞ SORUNU VAR”


Şehrin birçok kronikleşmiş sorunu olduğunu dile getiren  İksir, “ Manisa hemşehrilerimizin bizlere aktardığı ve bizlerin gözlemlediği şehrimizin birçok kronikleşmiş sorunu var. Ulaşım, su sorunu, trafik, imar bu sorunların başında gelenler. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ve ilçe belediye başkan adaylarımız şehrimizin sorunları ile ilgili çalışmalarını yaptı ve belirlenen konularla ilgili projelerini hazırlıyor. Manisalı hemşehrilerimizden alacağımız yetki ile İYİ Belediyeciliği Manisayla buluşturup, tüm sorunlarını biz çözeceğiz.


“AĞAÇLANDIRMA İLE BU PİS KOKUYU KAPATAMAZSIN”


Sözlerinin sonunda şehirde kronikleşmiş sorunların dışında göz ardı edilen sorunların da olduğunu ve bu sorunların çevre ve insan sağlığını tehdit ettiğini söyleyen Başkan İksir şunları söyledi; “ Şehrimizin kronikleşmiş ana sorunları dışından bazı göz ardı edilen sorunları da mevcut ve bunların başında şehir merkezinden galericiler sitesine inerek, sürat yolunun yanından devam eden ve saçtığı pis koku ile çevreyi tehdit eden kanal var. Bu konumda düğün salonları mevcut. Özellikle yaz aylarında birçok hemşehrimiz bu düğün salonlarını ziyaret etmekte. Kanalın üzeri açık bir şekilde buradan akıyor olması çevreyi ve hemşehrilerimizi tehdit etmektedir. Bu durum yıllardır böyle olmasına rağmen Büyükşehir Belediyesi hiçbir girişimde bulunmamakta, çevre ve insan sağlığını umursamamaktadır. Acilen insan sağlığını ve çevreyi tehdit eden bu kanalın ıslah edilerek, üzerinin kapatılması gerekmektedir. Sayın Ergün çok güzel şekilde buraların peyzajını yaptırıp, kanalı kamufle etmişsiniz ama ağaç dikerek bu pis kokuyu kapatamazsın.”