Halk TV canlı yayın sırasında yayına girmeye çalışan henüz kimliği belirlenemeyen kişiler yayının kesilmesinin ardından ekibe müdahale etti.

"YANLIŞ ŞEYLER KONUŞTUĞUNDA ENGELLERİZ"

HalkTV'de yayınlanan Gökmen Karadağ ile Açıkça programı bu akşamki yayınını Muğla İçmeler'de  gerçekleştiriyordu. Canlı yayın sırasında yayına girmeye çalışan henüz kimliği belirlenemeyen kişiler yayının kesilmesinin ardından ’yanlış şeyler konuştuğunda engelleriz’’ diyerek yayın ekibine saldırdılar.

"YARIN DA BURADAYIZ"

Konuya dair konuşan gazeteci Murat Ağırel, "Bu gazetecileri tehdit etmektir. Buradaki insanlar bu tehditlere karşı boyun eğecek insanlar değil. Yarın da buradayız. Biz kamu kaynaklarının nasıl yağmalandığını anlatmaya devam edeceğiz" dedi.

"BİZ BURADA BÜTÜN YURTTAŞLAR İÇİN YAYIN YAPIYORUZ"

Gazeteci İsmail Saymaz ise "Biz burada bütün yurttaşlar için; onların hakkı ve hukuku adına yayın yapıyoruz. Burayı basanların yanan ormanlarını savunduğumuz için yayınımız basıldı. Yazıklar olsun!" ifadelerini kullandı.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Marmaris Kaymakamı'nın kendisini arayarak saldırganlardan Sertan Yüce'nin de aralarında bulunduğu 5 kişinin gözaltına alındığını söylediğini duyurdu.