Protesto Haberleri

protesto haberleri ve güncel protesto gelişmeleri, protesto ile ilgili tüm video, protesto fotoğrafları ve protesto haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

Güney Kore'de 6 bin 415 stajyer doktor, tıp fakültesi öğrencilerinin sayısının artırılmasına yönelik hükümet kararını protesto etmek amacıyla istifalarını sundu.

DÜNYA

Hindistan'da taleplerinin yerine getirilmemesini protesto etmek amacıyla traktörlerle başkent Yeni Delhi'ye doğru yola çıkan çiftçileri durdurabilmek için şehre giden bazı...

DÜNYA

Hükümetin sektördeki politikasını eleştiren çiftçiler, Tarım Bakanlığı önünde gösteri düzenledi.

DÜNYA

Batı Kudüs'te savaş karşıtı İsrailli aktivistler, İsrail'in Gazze'ye saldırılarının durması talebiyle eylem düzenledi.

DÜNYA

Brüksel'de çiftçiler, Avrupa Parlamentosu'nun (AP) önünde, artan maliyetler, Avrupa Birliği'nin (AB) çevre politikaları ve ucuz tarım ürünü ithalatını protesto etti.

Genel

Gezi Parkı davası hükümlüsü, Türkiye İşçi Partisinden (TİP) Hatay milletvekili seçilen Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesi protesto edildi.

DÜNYA

Ürdün'de düzenlenen gösteride İsrail saldırıları nedeniyle gıda ve tıbbi malzemelerden yoksun Gazze Şeridi üzerindeki ablukanın kaldırılması talep edildi.

DÜNYA

Fransa'nın güneyindeki Toulouse kentinde hükümetin tarım politikası ve zorlu hayat koşullarına tepki gösteren çiftçiler, otoyolu ulaşıma kapattı.

KÜLTÜR & SANAT

Sinema, televizyon, tiyatro, reklam sektöründe faaliyet gösteren Emek ve Meslek örgütleri, "Sansüre Hayır" şiarıyla Kadıköy Süreyya Operası önünde basın açıklaması...

DÜNYA

Fransa'nın Avignon kentinde bir araya gelen çiftçiler, hükümetin tarım sektörüne ilişkin politikalarına tepki gösterdi.

GÜNDEM

Avukatların Sesi grubundan genç avukatların çağrısıyla Çağlayan Adliyesi önünde bir araya gelen avukatlar, 'Tarife Değil, Sefalet Ücreti' sloganıyla Adalet Bakanlığı'nın...

DÜNYA

Almanya'nın Saksonya eyaletinde yer alan Leipzig'de bir araya gelen on binden fazla protestocu aşırı sağcı AfD ve ırkçılığı protesto etti.