Hindistan Haberleri

Hindistan haberleri ve güncel Hindistan gelişmeleri, Hindistan ile ilgili tüm video, Hindistan fotoğrafları ve Hindistan haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) inşa edilen Hindu tapınağının açılışını yaptı.

DÜNYA

Hindistan'da taleplerinin yerine getirilmemesini protesto etmek amacıyla traktörlerle başkent Yeni Delhi'ye doğru yola çıkan çiftçileri durdurabilmek için şehre giden bazı...

DÜNYA

Hindistan'ın Madhya Pradesh eyaletinde, kaçak işletilen havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 6 kişi yaşamını yitirdi, 30'dan...

DÜNYA

Hindistan donanması, Umman Denizi'nde Somalili korsanlarca kaçırılan gemideki 19 Pakistanlı mürettebatı kurtardı.

DÜNYA

Hindistan, Afganistan'da düşen uçağın kendilerine ait olmadığını açıkladı.

DÜNYA

Hindistan'ın batısındaki Gujarat eyaletinde dün öğrenci ve öğretmenleri taşıyan küçük bir teknenin alabora olması sonucu 14 kişi yaşamını yitirdi.

DÜNYA

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Hindistan Başbakanı Narendra Modi ile telefonda BRICS ve Ukrayna konularını görüştü.

DÜNYA

Yemen'deki İran destekli Husilerin Kızıldeniz'de artan saldırılarının serbest ticaret akışını tehdit ettiği dönemde Hindistan, Umman Denizi'nde güvenliği sağlamak için Aden...

DÜNYA

Çin, Hindistan Anayasa Mahkemesinin, Cammu Keşmir'in özel idari statüsünü kaldıran ve doğusundaki Ladakh'ı ayıran kararını anayasaya uygun bulmasını tanımadığını açıkladı.

DÜNYA

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Direktörü Christopher Wray, Hindistan'ın ABD'deki bir Sih lidere suikast planladığı iddialarının ardından Yeni Delhi'ye gitti.

DÜNYA

Hindistan genelinde 2018'den bu yana yapılan kanalizasyon ve foseptik temizlikleri sırasında 443 kişi hayatını kaybetti.

DÜNYA

Hindistan'ın güney kesiminde etkili Michaung siklon fırtınasının yol açtığı şiddetli yağışlar ve seller nedeniyle 8 kişi hayatını kaybetti.