Hatay Büyükşehir Belediyesi Haberleri

Hatay Büyükşehir Belediyesi haberleri ve güncel Hatay Büyükşehir Belediyesi gelişmeleri, Hatay Büyükşehir Belediyesi ile ilgili tüm video, Hatay Büyükşehir Belediyesi fotoğrafları ve Hatay Büyükşehir Belediyesi haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


HATAY

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Meclisi 2023 yılı mayıs ayı toplantısı EXPO alanında bulunan Afet Koordinasyon Merkezi’nde yapıldı.

ANKARA
GÜNDEM

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı, 'Birçok insanımızı maalesef koordine olamamamız, hızlı davranamamamızdan ve iletişimin kopukluğundan dolayı kaybetmek mecburiyetinde kaldık' dedi.

YEREL
YEREL
YEREL
GÜNDEM
YEREL

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıl dönümünde gerçekleştirilen törene katıldı.

YEREL
YEREL

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), kırsal kalkınma projesi kapsamında 15 ilçede çiftçilere ve kooperatiflere yönelik eğitim seminerleri düzenlenmeye başladı.

YEREL

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, birçok ülkeden gelen hekimlerin ve tıp fakültesi öğrencilerinin katıldığı Fonksiyonel Üroloji’de Uluslararası Medikal Baskı...

YEREL