Defne Belediyesi tarafından düzenlenen ‘3. Kitap Fuarı’, kitap ve edebiyatseverlere kapılarını açtı. Başkan İbrahim Güzel fuarın açılışında, “İlçemizdeki okuma oranının artması için çalışıyor, çalışmalarımızı böyle fuarlarla kalıcı hale getiriyoruz” dedi. 

Fuarın açılışına Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel ile birlikte Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, CHP Defne İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda yurttaş katıldı.

Sümerler Mahallesi Doğuş Okulları önünde 12 Şubat’a dek ziyaret edilebilecek fuarın açılışında söz alan Başkan Güzel, şunları söyledi:

“Fuarımızın bu sene üçüncüsünü gerçekleştiriyor olmaktan çok mutluyuz. Vatandaşlarımızın edebi ve kültürel yönünü güçlendirecek böyle fuar ve organizasyonları çok önemsiyoruz. İlçemizdeki okuma oranının artması için çalışıyor, çalışmalarımızı böyle fuarlarla kalıcı hale getiriyoruz. Bugün buraya gelerek bizi yalnız bırakmayan yazarlarımıza, şairlerimize ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.”

Güzel, konuşmasının ardından fuarın açılışını konuklarla birlikte yaptı. Fuarda yer alan stantları da katılımcılar ile birlikte gezen Güzel, yayınevi ve stant görevlilerinden bilgi aldı.