Göçmen Haberleri

Göçmen haberleri ve güncel Göçmen gelişmeleri, Göçmen ile ilgili tüm video, Göçmen fotoğrafları ve Göçmen haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

Katar’da stadyum inşaatında çalıştırılan göçmen işçilerin iş cinayetinde hayatını kaybetmesi örtbas edilmeye çalışılıyor. Sırbistan ve Tayland’da çalıştırılan göçmen işçilere dönük...

SİYASET

HDP Göçmen ve Mülteciler Komisyonu, muz yeme paylaşımı yaptıkları gerekçesiyle 7 mültecinin sınır dışı edilmesine tepki gösterdi.

GÜNDEM

TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde polis ekiplerince durdurulan bir tırın dorsesinde 112 göçmen bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

İNSAN HAKLARI

 1,2 milyonla en çok mülteci çocuğa ev sahipliği yapan Türkiye'de atölyeler çocuk işçilerle dolu

GÜNDEM

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi'nden yapılan açıklamada, "2 Eylül'den geçerli olmak üzere Ankara ili mülki sınırları geçici koruma kaydına kapatılmıştır" ifadeleri...

GÜNDEM

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında, Yunan Sahil Güvenliği tarafından Türk kara sularına bırakılan, 52 düzensiz göçmen, Türk Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.

GÜNDEM

Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'de, jandarma ekipleri ormanda Suriye uyruklu 55 düzensiz göçmen yakaladı.

SİYASET

İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Var olan göçmenlerle dövüşmek yerine iktidarın bu konudaki yanlışlığı üzerinde durmak gerekiyor" dedi.

DÜNYA

Letonya, Belarus üzerinden gelen göçmenlerle ilgili olağanüstü hal ilan ederek, sınırdaki kolluk kuvvetlerine fiziksel güç kullanma yetkisi tanıdı.

GÜNDEM

İstanbul'daki denetimlerde 364 kaçak göçmen yakalandı. Göçmenler İl Göç İdaresi'ne gönderildi.

DÜNYA

Afganistan'dan Avrupa'ya gitmek isteyen göçmenlere başkent Kabil'deki pasaport bürosunda, bir günde ortalama 8 bin pasaport verildiği öğrenildi.

GÜNDEM

Türk Sahil Güvenliği ve Uluslararası Göç Örgütü Türk yetkililerin botla Avrupa'ya giden 200'den fazla Afgan göçmeni Ege Denizi'nde gözaltına aldıklarını...