Gazze Şeridi Haberleri

Gazze Şeridi haberleri ve güncel Gazze Şeridi gelişmeleri, Gazze Şeridi ile ilgili tüm video, Gazze Şeridi fotoğrafları ve Gazze Şeridi haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

Hamas, İsrail'in Gazze Şeridi'nde yürüttüğü savaşın kapsamlı şekilde durdurulmasını sağlayacak bir anlaşmaya varmak için müzakerelere devam edeceğini bildirdi.

DÜNYA

İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari’nin ekibindeki personel arasında, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde sürdürdüğü savaş nedeniyle yaygın bir...

DÜNYA

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, akaryakıt bulunamayan Kemal Advan Hastanesinin hizmet dışı kalması sonucu Gazze'nin kuzeyinde yaşayanlar için herhangi bir sağlık hizmetinin...

DÜNYA

İsrail medyasında, Filistinlilerin Gazze'nin kuzeyine dönüşünün, ateşkes müzakerelerinin önünde hala engel teşkil ettiği belirtildi.

DÜNYA

İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde yaşanan çatışmalarda 2 askerinin öldürüldüğünü, 7 askerinin yaralandığını bildirdi.

DÜNYA

Faslı gazeteciler, Filistin'deki gazeteci meslektaşları için çağrıda bulundu.

DÜNYA

İsrail ordusunun yerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı "Refah'ın tahliyesi" ve saldırı planını Savaş Kabinesi'ne sunduğu bildirildi.

DÜNYA

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda öldürülen Filistinlilerin sayısı son 10 günde 1070 artarak 29 bin 410'a yükseldi.

DÜNYA

Japonya hükümeti, İsrail'in işgali altındaki Gazze Şeridi'ne ek 32 milyon dolarlık insani yardım göndermeyi planladığını açıkladı.

ORTADOĞU

İsrail ordusu, son 24 saat içinde Gazze Şeridi'ndeki operasyonlar sırasında 46 askerin yaralandığını açıkladı.

DÜNYA

İsrail'in Filistin'de sivillere yönelik saldırıları devam ederken yeni bir açıklama geldi.

DÜNYA

Rus uzmanlar, Uluslararası Adalet Divanının (UAD) Filistin halkına "soykırım" uygulayan İsrail'e yönelik daha sert kararlar alması gerektiğini belirtti.